facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Efteling Kids Radio

Efteling Kids Radio

Info

De leukste liedjes en mooiste sprookjes! Met Efteling Kids Radio haal je de wereld van de Efteling in huis. Efteling Kids Radio, hoor je overal!

Geschiedenis

De leukste liedjes en mooiste sprookjes! Met Efteling Kids Radio haal je de wereld van de Efteling in huis. Efteling Kids Radio, hoor je overal!

Efteling Kids Radio is een landelijk station waar je kunt luisteren naar Sprookjesachtige kinderradio. Dagelijks horen luisteraars liedjes, hits, sprookjes en interviews die betrekking hebben op de Wereld vol Verwondering.

Daarnaast is Efteling Kids Radio aanwezig bij speciale gelegenheden, zoals premières en openingen van nieuwe attracties. De muziek op Efteling Kids Radio is een mix van Efteling- en andere liedjes die populair zijn bij kinderen.

Elke schooldag wordt de Wonderlijke Middag Show uitgezonden, 's middags van 16.00 uur tot 18.00 uur. Je hoort de nieuwste kinderliedjes, gesprekjes uit de Wereld vol Verwondering, verzoekliedjes en natuurlijk sprookjes.

Hoe kun je luisteren? Sinds 2010 is Efteling Radio, naast online, ook landelijk via de analoge en digitale kabel te beluisteren. Kijk voor de juiste kabelfrequentie op: www.eftelingradio.com.

Sinds eind 2013 is Efteling Kids Radio via DAB+ te ontvangen. DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting en is de opvolger van de bekende FM-radio. Met DAB+ heb je betere geluidskwaliteit en geen storingen en ruis. Voor het ontvangen van DAB+ heb je een DAB+ radio nodig.

Efteling Kids Radio is ook te beluisteren via de app. Deze is speciaal gemaakt voor de gebruikers van smartphones en tablets en helemaal gratis. Download de app via de App Store of Google Play en dans je kamer door!

Actief op Facebook.

's Avonds en in het weekend zijn wij minder goed bereikbaar op Facebook.

Huisregels
Om ervoor te zorgen dat de pagina een leuke plek blijft voor iedereen, zijn er een paar huisregels:

- Feedback is altijd welkom en wordt ook gewaardeerd. Reageer dus gerust op berichten en foto’s.
- Blijf fatsoenlijk. Het is voor niemand leuk wanneer er onzin, scheldwoorden, discriminerende, bedreigende, misbruikende of aanstootgevende berichten of materiaal wordt geplaatst. We behouden ons het recht voor om individuele reacties te verwijderen wanneer deze naar onze mening ongepast zijn.
- Commerciële plaatsingen of reclame uitingen zijn niet toegestaan.

De Efteling Facebook pagina is bedoeld om een plaats te geven aan de fans om te praten en te lezen over de Efteling en haar producten. Alle reacties, afbeeldingen, video’s en andere materialen gepost door fans op deze pagina (User Content) reflecteren niet noodzakelijk de visie van de Efteling, haar medewerkers of gelieerde ondernemingen.
De Efteling staat niet garant voor de nauwkeurigheid van User Content op de Facebook pagina. De Efteling is niet verantwoordelijk voor de User Content op de Facebook pagina en steunt de mening van fans op de Facebook pagina niet.

Adres: Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel
Stad: Kaatsheuvel
Route: Europalaan 1
Postcode: 5171 KW



op zoek naar gerelateerd: Efteling Radio stream url, Efteling Radio frequentie, Efteling Radio stopt, Efteling Radio KPN, Efteling Radio DAB+, Efteling Radio programmering, Efteling Radio Ziggo, Efteling Radio app
Recensies
Erg leuke radio zender voor de kinderen. Jammer dat het nu een voorgeprogrammeerd programma is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid