facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Efkes Anders

Efkes Anders

Info

De lekkerste broodjesbar van Limburg e.o.

Adres: Kerkstraat 16, 5961GD Horst
Telefoonnummer: 0773986060
Stad: Horst
Route: Kerkstraat 16
Postcode: 5961GD


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 20:30
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
John's Foodstore John's Foodstore 210 meter Het eten smaakt er altijd goed en het personeel is altijd vriendelijk. Tevens is de k...
Recensies
Prima plek voor ñ uitgebreide lunch. Ruime kaart met ñ knipoog door de grappig verwoorde gerechtjes. Muziek mag wel iets zachter.
Heerlijk gegeten. Leuke vriendelijke bediening. Ga zeker nog eens terug. Helemaal toppie.
Lekkere koffie hebben ze hier met gebak. Totaal niet duur en gezond hihi
Gaan eten met social deal bon. 3 gangen lunch met kop soep, hoofdgerecht naar keuze en dessert. Eenvoudige maar heel lekkere keuken. Vlotte en vriendelijke bediening. Prijs van deal was 14 euro en dan krijg je absoluut waar voor je geld. Soep zeer lekker met vers brood. Garnalenfeest lekker maar je moet van dille houden. Spare ribs lekker. Frietje peanut vond men super, als ook varkenshaasje. Salade warme brie erg lekker maar mistte brood hierbij. Koffie en thee wordt mooi opgediend. Dessert was niet ons ding: ijsstronk. Hier hadden we liever iets vers van eigen keuken gehad. Maar de buikjes zaten toch al meer dan vol door ruime hoeveelheden.
Als je op zoek bent naar lekker eten zonder poespas, dan zit je hier goed. Een lekkere saté of een lekkere biefstuk met kruidenboter. De bediening is heel erg gastvrije en vriendelijke. Het interieur is erg gedateerd en kan wel een opfrisser gebruiken. De afzuiging werkt niet naar behoren.
Via social deal gegeten voor 14 euro een 3 gangen menu. Keuze uit de hele kaart, zonder bijbetaling. Alleen voor de drankjes betaal je nog. Goede kom soep, goed hoofdgerecht met te veel friet en een lekker nagerecht. Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar!
Fijn restaurant met een goede menukaart, koffie wordt super geserveerd, vriendelijk personeel, komen hier vaker, alleen was laatst het koffiezetapparaat kapot, waardoor wij chocomel bestelde, wat tegenviel was dat wij toen ook de prijs a €3,95 moesten betalen, dit was wat minder gastvriendelijk, toch willen wij ze nog wel een kans geven, en komen dan ook nog graag eens terug.
Lekker gegeten. Best leuke opties op het menu. Inderdaad effe anders Prijs-kwaliteitverhouding klopt. Vriendelijke bediening. Dichtbij parkeren op grote parkeerplaats.
Heerlijke soep en de varkenshaas met frietjes en salades en na afloop het ijs was ook lekker,goede wow deal.Jammer dat ik weer de pech had dat er een grote groep was die nogal veel kabaal maakte.
Leuk , gezellig, vriendelijk personeel en uitbater. Goed te eten in een ongedwongen sfeer. Tevens nog hartelijk bedankt voor het extra kussentje en zitje voor het been van m'n verloofde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid