facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Effeweg.nl

Effeweg.nl

Info

Welkom op de pagina van Effeweg.nl. Hier vindt u nieuwtjes, weetjes en u kunt hier uw vakantiefoto's delen met ons! Vragen? Ook die kunt u hier stellen.

Geschiedenis

Busreizen? Die boek je bij Dé Busreizenspecialist: Effeweg.nl. Ons aanbod bestaat eigenlijk alleen uit busreizen, omdat dat onze specialiteit is.

Wij beschikken over meer dan 100 eigen touringcars, eigen chauffeurs, wij werken zonder tussenpersonen, op deze manier kunnen wij de prijzen laag houden.

Uiteraard zijn wij aangesloten bij ANVR / SGR en het calamiteitenfonds.

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op www.effeweg.nl of neem telefonisch contact op.

Effeweg.nl is te bereiken op telefoonnummer 088 - 10 30 800.
Op werkdagen van 08:00 - 20:00 uur
Op zaterdagen van 08:30 - 17:00 uur

Onze taak

Een vakantie hoeft niet veel te kosten.

Een compleet verzorgde busreis is vaak goedkoper dan een ander soort vakantie. Dit kunnen wij verzorgen, omdat wij alles in eigen beheer hebben: eigen touringcars, eigen chauffeurs, eigen inkoop/verkoopafdeling en wij werken zonder tussenpersonen. Oftewel je kunt alleen maar reizen bij ons boeken via www.effeweg.nl of via ons contactcenter 088 - 10 30 800.

Producten

busreizen, busvakanties, stedentrips, excursiereizen, singlereizen, muziekreizen, fietsreizen. Busreis Parijs, Busreis Berlijn, Busreizen door vrijwel heel Europa.

Adres: Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen
Telefoonnummer: 088 - 10 30 800
ln.geweffe@ofni
Stad: Nieuwleusen
Route: Den Hulst 134
Postcode: 7711 GT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Personal Touch Travel-Petra Durieux Personal Touch Travel-Petra Durieux 845 meter We hebben een reis geboekt naar Lagos, Portugal. Samen met Petra hebben we alles Door...
Recensies
Excursiereis 5 dagen Zwarte Woud en Vogezen - Light All inclusive- ik heb ervan genoten
Je reis hangt helemaal van de chauffeur af. Vorige x een top vakantie gehad. Laatste x een arrogante chauffeur die zich niet aan het programma hield. Moest je ineens verplicht allerlei excursies bijboeken naast het al geboekte excursiepakket. Anders kon je de grote trekpleisters niet meer bezoeken. En als je de ballen helemaal uit je broek wilt lachen: Klacht ingediend bij Effeweg. Die zeggen gewoon dat de chauffeur een andere versie van het verhaal geeft en daar moet je het maar mee doen. Tip: film de HELE reis. Heb je bewijs voor als Effeweg je niet gelooft, ookal heb je een bus vol ontevreden getuigen. Ik had zelf ook iets gekocht waarvan die chauffeur beweerde dat ik het van hem gestolen had. Hij reed kilometers om zodat hij daar goedkopere koffie kon kopen voor in de bus. 1 grote verkoop show was het. Al met al vooral slechte herinneringen.
Goed georganiseerd reis naar Zwitserland. Fijne chauffeur. Heel veel gezien. Goed hotel in Brig.
Afgelopen week naar Zwitserland geweest, voor het eerst met een busreis. Het was gewoon goed! Heen en terug overnacht in redelijke hotels, voor 1 nacht. Hotel in Brigg was goed. We hadden een gezellige groep, en dankzij onze chauffeur Renee een heel fijne reis gehad! Hij wist nog wat weetjes te vertellen, en liet ons leuke/mooie plekjes zien. Met muntjes kon je verse koffie en nog wat andere drankjes kopen, goed systeem. Fijne reis gehad!
Met Kerst en Oud en nieuw 12 dagen Zwitserland gedaan. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. De trips naar het Saasdal en de Simplonpass stonden niet in het reisprogramma. Dat was zomaar extra. Effeweg werd geconfronteerd met een late annulering van de Glacier Express en heeft op tijd het prachtige alternatief van een bijzondere treinreis door de Centovallivallei naar het fraai gelegen Locarno gereserveerd. Buschauffeur Rob was een duidelijke Zwitserland-fanaat en wist zijn enthousiasme over het land goed over te brengen. Hij maakte ook onverwachte tussenstops bij minder bekende bezienswaardigheden. Echt van genoten. Zelfs onderweg vertelde hij leuke weetjes. Het hotel waar wij negen nachten verbleven had goede bedden, uitstekende badkamer, lekker eten en een schitterende modelspoorbaan. Helaas moest iemand van het gezelschap door gezondheidsklachten naar het ziekenhuis. De chauffeur toonde zich erg bezorgd.
Ziet er leuk uit maar lijkt te boeken en dan blijkt er alleen nog 1 persoons of 3 persoons kamer vrij te zijn. Jammer als je met 2 personen wil gaan
Voor de 3de keer busreis naar Disneyland Parijs geboekt bij effeweg/ vannood Meer dan tevreden, vriendelijke chauffeurs, leuk tegen kinderen, boeking gaat ook altijd erg eenvoudig. Zeker een aanrader.
De reis was top, goede chauffeur. Helaas was het hotel steenkoud en de verwarming was niet aan te krijgen. 3x geklaagd en geen oplossing, een extra dekbed was wel mogelijk. 2e nacht na weer klagen een andere kamer gekregen waar direct een extra elektrisch kacheltje in was gezet. Jammer dat dat de eerste nacht niet direct werd geregeld voor ons, terwijl anderen wel direct een kacheltje kregen.
Op de eerste dag van de reis,zei onze chauffeur Rob:"Jullie zulle een hele mooie week krijgen."En dat heeft hij voor 200% waar gemaakt. Boeiend en verrassend heeft hij ons Zwitserland laten zien. Onze hotel in Bring was goed en het eten ook. Het ontbijt was verrukkelijk en uitgebreid. Met de avondmaaltijd zaten we allemaal aan de ronde tafels. Goed idee. De kamers waren netjes en ruim met het prachtig uitzicht naar de bergen. In één woord- super geslaagde reis om aan te bevelen. Omdat de traject Mont Blanc dicht was , heeft Ëffeweg"voor ons een mooie verrassing bedacht. Vanuit Italie met moderne Skyway naar Monte Bianco. Super.
Eerste keer met Effe Weg super goede service nadat ik mijn bus gemist had. Kijk vol goede moed uit naar de volgende reis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid