facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Effe ikke

Effe ikke

Info

Even helemaal niks, even alleen genieten... gun jezelf een momentje voor jezelf en kom een ontspanningsmassage ervaren bij Effe Ikke.
Effe Ikke is een massagepraktijk gericht op de moderne vrouw van elke leeftijd.



"Even helemaal niets...Even alleen genieten...Even een momentje voor jezelf!Dan bij je bij Effe Ikke aan het juiste adres voor een heerlijke ontspanningsmassage.Bij Effe Ikke ben je als zwangere vrouw ook van harte welkom om dit gevoel te ervaren. We hebben de beschikking over een speciale zwangerschapsmassagetafel. In deze tafel zitten uitsparingen verwerkt ter hoogte van de buik en de borsten waardoor je de mogelijkheid hebt om op je buik te liggen. In de uitsparing van de buik is een speciale band verwerkt die ondersteuning biedt aan de zwangere buik, die hier als het ware in rust zodat je geen druk op je buik voelt. Uiteraard is het ook mogelijk om liggend op je zij gemasseerd te worden."
Adres: Hofdwarsweg 57, 6161 DE Geleen
Telefoonnummer: 0618066897
Stad: Geleen
Route: Hofdwarsweg 57
Postcode: 6161 DE


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 22:00
Dinsdag: 18:30 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jo, de masseur. Jo, de masseur. 1 km Zeer goede masseur en zeer goed betaalbaar
Recensies
Hele fijne massage gehad . Bij Lian voel je meteen op je gemak in een prettige sfeervolle omgeving . Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid