facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eextahal Sport & Events

Eextahal Sport & Events
Adres: Plantsoenlaan 19, 9679 HA Scheemda, Nederland
Telefoonnummer: 0597 591 570
Staat: Groningen
District: Oldambt
Stad: Scheemda
Route: Plantsoenlaan
Huisnummer: 19
Postcode: 9679 HA


Openingstijden

maandag: 08:30–00:00
dinsdag: 08:30–00:00
woensdag: 08:30–00:00
donderdag: 08:30–00:00
vrijdag: 08:30–01:00
zaterdag: 08:30–01:00
zondag: 08:30–20:00

Recensies
Mooie gelegenheid voor sporten, beurzen maar ook een gezellige borrel. Met een paar geweldige beheerders die graag voor je klaar staan.
Kwamen met een volleybal team op bezoek,beheerder was ziek,alles op slot.nKonden alleen in de zaak zitten, niet op tribune tijdens de wedstrijd. Slechte zaak.
De hal is nu in gebruik als priklocatie om het coronavirus eronder te krijgen.nDe zaal is zeer overzichtelijk en duidelijk ingericht, met overal behulpzame medewerkers.nNa een kwartiertje wachten na de prik zelf de tijd bijhouden, maar er hangen meerdere digitale klokken in de wachtruimte mag je via een aparte uitgang weer weg.
De GGD heeft hier een prima tijdelijke priklocatie ingericht voor het anti-Covid vaccin. Voldoende parkeerplaats en makkelijk om afstand te houden. De sporthal zelf ziet er van binnen ook goed uit.
Sporthal met goede faciliteiten, 8 separate kleedkamers met wc en douche, minimaal 10 speelveld belijningen op de vloer en veel attributen. Met invalidenlift naar de tribune. Redelijk grote kantine met heerlijke koffie en uitgebreide menukaart en er is een groot videoscherm. Naast de kantine is een aparte speel-/loungeruimte waar ook een soort café bar inzit. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Naast Sport- worden hier ook andere evenementen gehouden zoals beursen en grote Discoparties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid