facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eextahal

Eextahal

Info

Sports*Events*SportCafé*Catering

Geschiedenis

"De Hal van het Oldambt"

Al 26 jaar het vertrouwde adres voor alle Sportevenementen, Muziekevenementen, Beurzen, Reunies, Zalen, SportCafé en nog veel meer....

Adres: Plantsoenlaan 19, 9679 HA Scheemda
Telefoonnummer: 0597-591570
ln.lahatxee@ofni
Stad: Scheemda
Route: Plantsoenlaan 19
Postcode: 9679 HA



op zoek naar gerelateerd: eextahal scheemda agenda, eextahal scheemda adres, eextahal scheemda 90, evenementen scheemda, eextahal scheemda zaalvoetbal, zwarte markt eextahal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fabriek De Toekomst Fabriek De Toekomst 1 km Ambiance , sfeer omgeving 8+ -Graduation Minerva 2023 -
Recensies
Kwamen met een volleybal team op bezoek,beheerder was ziek,alles op slot. Konden alleen in de zaak zitten, niet op tribune tijdens de wedstrijd. Slechte zaak.
Mooie gelegenheid voor sporten, beurzen maar ook een gezellige borrel. Met een paar geweldige beheerders die graag voor je klaar staan.
De hal is nu in gebruik als priklocatie om het coronavirus eronder te krijgen. De zaal is zeer overzichtelijk en duidelijk ingericht, met overal behulpzame medewerkers. Na een kwartiertje wachten na de prik zelf de tijd bijhouden, maar er hangen meerdere digitale klokken in de wachtruimte mag je via een aparte uitgang weer weg.
De GGD heeft hier een prima tijdelijke priklocatie ingericht voor het anti-Covid vaccin. Voldoende parkeerplaats en makkelijk om afstand te houden. De sporthal zelf ziet er van binnen ook goed uit.
Geweest voor vaccinatie, dat is goed opgezet. Alleen als je dan naar buiten loopt en dwars door het terras moet is wel gek.
Mooie nette sporthal die ook voor plaatselijke beursen geschikt is. Nu in gebruik als vaccinatie locatie.
Sporthal met goede faciliteiten, 8 separate kleedkamers met wc en douche, minimaal 10 speelveld belijningen op de vloer en veel attributen. Met invalidenlift naar de tribune. Redelijk grote kantine met heerlijke koffie en uitgebreide menukaart en er is een groot videoscherm. Naast de kantine is een aparte speel-/loungeruimte waar ook een soort café bar inzit. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Naast Sport- worden hier ook andere evenementen gehouden zoals beursen en grote Discoparties.
Mooie grote hal, maar blijft niet goed koel in de zomer. Kleedkamers zijn prima, maar worden erg benauwd als de douches langere tijd gebruikt worden. Kantine is ruim, zeer gezellig en goed van eten en drinken voorzien, maar aan de prijzige kant.
Even naar het stembureau geweest
Netjes opgezet, ik ben hier zelf alleen geweest voor mijn covid vaccinatie. Verder niet bekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid