facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetwinkel Sterk Langs De Lijn

Eetwinkel Sterk Langs De Lijn

Info

Eetwinkel Sterk Langs De Lijn ...
Gezellig, creatief en verrassend lekker…

Geschiedenis

Welkom bij Eetwinkel Sterk Langs de Lijn! Al meer dan 18 jaar is ons bedrijf, gevestigd in het voormalige NS-station in Wierden, een begrip bij iedereen die van lekker eten houdt.

Of het nu om een snelle hap gaat of een uitgebreid diner, een gezond broodje of een heerlijke vlaai – bij ons staan verse, verantwoorde ingrediënten, passie voor het vak en persoonlijke service altijd voorop.

En met onze cateringservice zorgen wij ervoor dat uw feest, barbecue of evenement een groot succes wordt!

Adres: Spoorstraat 2, 7641 BJ Wierden
Telefoonnummer: 0546-577200
Stad: Wierden
Route: Spoorstraat 2
Postcode: 7641 BJ



op zoek naar gerelateerd: Patat Wierden, Sterk Wierden Facebook, Sterk Langs De Lijn Social Deal, Patat spoorbiels, Buffet Sterk Wierden, Broodjes Wierden, Afhaal Wierden, Lunchen Wierden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria / Lunchroom Carré Cafetaria / Lunchroom Carré 439 meter Dit is onze go-to cafetaria geworden voor het 'zaterdagavond' patatje. De patat is ec...
Recensies
Prachttent. Heerlijk eten, moeilijk kiezen. Vriendelijk en snelle service. Als je toch met de trein moet reizen, is dit een prima bestemming. Bestek ligt niet zo lekker in de hand.
Heel leuk ingericht en erg vriendelijk personeel, je zou haast niet zeggen dat het een cafetaria is.
In het restaurant zijn alleen de veel te dure 0.2 flesjes verkrijgbaar , terwijl ze wel gewoon blikjes hebben,, verder is alles ontzettend duur geworden ,, 1.35 voor majo en Curry is toch niet normaal meer. Gouw weg gegaan ,, naar Charlys een eindje verderop waar ze wel gewoon 0.33 blikjes op tafel kunnen zetten.
Telefonische bestelling gedaan, die zou over een half uur klaar zijn. Keurig op tijd aanwezig, alleen zag ik mijn bestelling nog de frituurpan ingaan toen ik er al ruim 10 minuten was. Het was ook niet druk, en iemand die aan het bestellen was toen ik binnenkwam had z'n eten eerder, komt niet zo goed over. Eten was overigens wel lekker.
Lekker voor een goeie snelle hap. Zowel meenemen als op het terras of binnen. Vriendelijke bediening en eigenaar. Kwaliteit voor een passende prijs.
Mooi interieur, erg vriendelijk en leuke medewerkers. Iedereen groet alle bezoekers netjes. Tafels zijn schoon en het restaurant oogt gezellig. De patat en snacks zijn prima en lekker. Ook de gehaktbal is erg lekker Bediening aan tafel en natuurlijk echt servies en glaswerk zelfs ijsklontjes bij de cola. Eigenlijk is alles prima, ook het sanitair is fris en schoon. Wat een verademing, zo kan het ook. Beste cafetaria eigenaren van Nederland, kom hier eens eten en kom kijken hoe het ook kan. Hier komen we zeker weer.
Next level snackbar. Erg goed gegeten. Bediening was top. Prachtig ingericht
Nog nooit zo luxe een frikandel speciaal gegeten. Wat een goede service!
Vanavond wezen eten daar. Een bord overbakken zoutloze patat met een broodje taaie kroket. Als je daar wilt gaan eten betaal je per bord ook een paar euro meer, we vroegen ons af waarom het zo duur was, wordt er gewoon gezegd dat dit komt doordat je daar plaats neemt… nooit, nooit maar dan ook nooit meer. Heb kritiek op McDonald’s maar dit is meer waard dan hier een patatje pakken.
Heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel! Schoon gezellige inrichting! Zekers voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid