facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetse Hoekschewaard

Eetse Hoekschewaard
Adres: Rijksstraatweg 30, 3286 LS Klaaswaal, Nederland
Telefoonnummer: 0186 683 911
Staat: Zuid-Holland
District: Hoeksche Waard
Stad: Klaaswaal
Route: Rijksstraatweg
Huisnummer: 30
Postcode: 3286 LS


Openingstijden

maandag: 16:30–22:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 16:30–22:00
donderdag: 16:30–22:00
vrijdag: 16:30–22:00
zaterdag: 16:30–22:00
zondag: 16:30–22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetse Hoekschewaard Eetse Hoekschewaard 14 meter Goede ontvangst. Snelle bediening dankzij tablets. Eten wel lekker. Saté echt te zou...
Snackbar/ijssalon Ons plezier Snackbar/ijssalon Ons plezier 263 meter Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaar, lekker eten, goede prijs en je voelt je als ...
De Koningshoeve De Koningshoeve 2 km Eten was super. Het feest van de Roparun met de band "Deadline" was geweldi...
Recensies
Heerlijk gegetennHet is een all you can eat concept en per ronde kan je 2 gerechten bestellen.nEen aanrader om te gaan eten!
Leuk concept, je kan met een tablet onbeperkt allerlei hapjes bestellen die dan aan tafel gebracht worden, zoals in een tapas restaurant. De hapjes zijn best te doen maar niet echt bijzonder. De dragonball, sushi en andere oosterse gerechten zijn wel smaakvoller dan de westerse gerechten.nnEr is een speelruimte voor kinderen maar die is wat karig ingericht wat ervoor zorgt dat kinderen elkaar gaan irriteren met ruzie en huilende kinderen als gevolg. Nu ligt het natuurlijk ook wel aan de ouders hoe de kinderen zich gedragen, het personeel is geen schooljuf of politieagent...nnHet personeel is wel snel, vakkundig, vriendelijk en gastvrij.
Eten en service zijn waar voor je geld. Zeker een Aanrader. Maar zo warm en sfeervol het restaurant is zo ongezellig en kil is de kinder speelruimte. Heel fijn dat het er is natuurlijk maar het was er donker, koud en schimmel groeiende op het plafond. Zo jammer, want er was zoveel speelgoed voor de kinderen om mee te spelen! Misschien kan hij een beetje gezelliger gemaakt worden!nnDe wc's waren trouwens schoon en netjes maar de deuren zijn aan vervanging toe.
Regelmatig hier gegeten en het werkt erg goed! Het bestellen van eten en drinken gaat via een tablet, elke 15 minuten mag je 2 gerechtjes bestellen en drinken mag je altijd bestellen. De gerechtjes zijn niet te groot en je kunt van alles wat proberen! Daarnaast is de kwaliteit ook zeker niet slecht! Ik zou het erg aanraden om hier te gaan eten!
Je krijgt echt waard voor je geld! Onbeperkt bestellen tot de keuken dicht is en heerlijk eten, bordjes zijn ook goed gevuld, biefstuk is de beste biefstuk die ik ooit heb gegeten bij een wok.nVriendelijk personeelnWij komen zeker een keer terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid