facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetresultaat

Eetresultaat

Info

Professionele voedingsbegeleiding voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken in het werken aan hun (sportieve) doelen



"Begeleiding op zowel voedings- als sportgebied door diëtistenpraktijk Eetresultaat. Alles wordt op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen en doelen. Maak direct een afspraak voor een fysiek of online consult en je kunt deze week nog beginnen. Samen voor resultaat!"
Adres:
Stad: Duiven


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diëtistenpraktijk Vida Sana Diëtistenpraktijk Vida Sana 987 meter Bij Diëtistenpraktijk Vida Sana kunt u terecht voor deskundig voedingsadvies en begel...
Diëtiste Rianne Mulder Diëtiste Rianne Mulder 1 km Voedings- en dieetadvies in regio de Liemers! Gezondheidscentrum 't Reinhart Spooral...
Recensies
In 3 woorden: ‘Gezond, Lekker en Fit’!! Een echte aanrader voor iedereen die verantwoord en blijvend gewicht wil verliezen en zich gewoon lekker in z’n lijf wil voelen Ik ben heel blij dat ik gestart ben bij Emiel van ‘Eetresultaat’. Elk begin is moeilijk maar door zijn enthousiasme en goede begeleiding merk je dat het een mindset is waar je heel blij en fit van wordt Je hoeft helemaal geen honger te lijden en het proces van afvallen gaat natuurlijk en geleidelijk. Ook al heb je soms een mindere maand, door Emiel zijn positieve houding en ondersteuning word je zelf weer gemotiveerd om door te gaan en je doel te bereiken. Een echte ondersteuning om je doel te behalen!! Een dikke 10 van mij
Ik kan Eetresultaat aan iedereen aanraden! Vanaf het moment dat ik binnen stapte in oktober 2021 voelde ik mij gelijk goed op mijn plek. Emiel luisterde naar mijn verhaal en doelen en heeft een voedingsschema voor mij opgesteld. Perfect! We zijn nu 10 maanden verder en ik ben ruim 13 kilo kwijt mede dankzij de fantastische begeleiding van Emiel! Ik kom regelmatig vanuit Amsterdam naar de praktijk en ben ontzettend tevreden en dankbaar voor de hulp die ik krijg.
Ik wilde graag enkele kilo’s kwijt en me fitter voelen. Door meer structuur te brengen in mijn eetmomenten en het inzichtelijk maken van goede voedingstoffen die voor mij behapbaar waren, kreeg ik meer grip en vloog het eraf. Het is al een lange tijd stabiel door me nog steeds in grote lijnen te houden aan de adviezen van Emiel.
Emiel maakt o.a. uitgebreide voedingsplannen op maat. In de voedingsplannen geeft hij veel verschillende belegopties, dit maakt dat je veel kunt afwisselen binnen je individuele plan én dat het plan goed vol te houden is. Daarnaast is hij een goede motivator en heel gezellig : !
Zonder enige twijfel heb ik aangeklopt bij Emiel Oude Nijhuis omdat ik met mijn handen in het haar zat. Meerdere diëtisten geprobeerd maar helaas zonder resultaat. Emiel kwam met advies wat in eerste instantie voor vraagtekens zorgde omdat ik meer mocht gaan eten en ook nog eens dingen die ik erg lekker vond. Met de eerste meting was er al resultaat geboekt en haalde ik vervolgens met 1 maand mijn laatste 2 kilo eraf! Emiel raad ik iedereen aan!
Naast dat Emiel enorm gedreven is en duidelijk is in zijn advies, is hij ook gewoon een fijn persoon. Geen commentaar, geen kritiek, alleen tips & advies op maat voor hoe JIJ verder kunt.
Super blij dat ik de stap heb gezet voor begeleiding bij afvallen! Al jaren aan het worstelen met 'gezond eten' maar er ging geen kilo af.. na een uitgebreid gesprek met Emiel heb ik nu een voedingsplan wat gewoon werkt! En het kost mij niet eens moeite!!! Het lijkt zo eenvoudig en dat is het dus ook! Maar wel met de hulp van Emiel Bedankt!
Tja en dan wil je toch die platte buik om van de zomer in bikini te kunnen. Ik was een beetje sceptisch om advies van een diëtist in te winnen, maar ben super tevreden met de inzet en hulp van Emiel. En zo super dat alles digitaal kan/kon. Emiel heeft mij duidelijk gemaakt dat ik verkeerd at want aan de hoeveelheid bewegen zat/zit het niet. Ik viel steeds ruim één kilo per week af. En nee, ik had slecht 2 kilo te veel volgens mijn BMI. Nu ik mijn streefgewicht heb behaalt zal ik mij vasthouden aan de tips van Emiel.
Mijn uiteindelijke streefdoel behaald met behulp van Emiel. Heeft mij door het gehele traject goed geholpen, mee gekeken naar eventuele aanpassingen en mijn tips en tricks meegegeven die ik kan blijven toepassen en niet voor tijdelijk. Dankjewel Emiel
Afgelopen zomer een sulfietintolerantie gekregen. Sulfiet komt voor in wijn en van nature in planten uit de look familie. Het wordt gebruikt als conserveringsmiddel en komt ook voor in kleurstof. Kortom veel info van de arts van wat ik allemaal niet meer veilig kan eten. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Ik sport bij IZI en Emiel aangesproken of hij voor mij een veilig voedingsplan kon maken, ook rekening houdend met mijn allergie voor schaal en schelpdieren. Hij vond het een uitdaging om een plan voor mij te ontwikkelen. Ik ben heel goed door hem geholpen en heb perfecte voedingsadviezen gekregen wat ik veilig kan eten en ook alle voedingsstoffen binnen krijg. Ik heb mijn levensstijl helemaal om moeten gooien en dat is zeker niet altijd makkelijk. Emiel verstaat zijn vak en je kunt altijd met vragen bij hem terecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid