facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetpark Beilen

Eetpark Beilen

Info

De wereldkeuken waarbij u onbeperkt kunt genieten van ons all-in concept met keuze uit meer dan 100 verse gerechten!

Geschiedenis

We verheugen ons u hartelijk te mogen verwelkomen in ons geheel nieuwe live wereldrestaurant. Hier ontmoet u een fusion van Europeese cuisine en Aziatische hoogstandjes.

Onze ervaren chefkoks maken we van uw diner elke keer weer een feestje. Onze All-in formule omvat ook frisdrank, bier, wijn, koffiet & thee en luxe patisserie!

Het Eetpark team verwelkomt je graag, kom je gezellig dineren bij ons Eetpark in Beilen? We zitten naast WIN CASINO's Beilen, aan de A28 righting Assen, afrit 30.

Gratis parkeren voor de deur!

Adres: Domoweg 2, 9411TX Beilen
Telefoonnummer: 0593-541132
ln.neliebkraptee@ofni
Stad: Beilen
Route: Domoweg 2
Postcode: 9411TX


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 16:30 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:30
Zaterdag: 16:30 - 22:30
Zondag: 16:30 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: kortingsbon eetpark beilen, eetpark beilen menu, eetpark beilen jarig, eetpark beilen sushi, eetpark beilen recensies, restaurant beilen eetpark prijzen, eetpark beilen openingstijden, eten beilen
Recensies
Gisteren voor het eerst geweest en gelijk de laatste keer! Het begon bij het stokbrood wat hard en droog was. Ik heb gevraagd of ze verse stokbrood hadden, hadden ze wel dan moest ik even 2 minuten wachten. Maar dan hoor je van de eigenaar dat ze het stokbrood frituren Het vlees zag er heel droog uit en lag in een laagje vocht wat er niet smakelijk uitzag. De noedels waren koud. Mijn zoon pakt een softijs wat er gelijk door de zachtheid er afvalt. We hebben een klacht ingediend maar er werd er niks mee gedaan helaas! Dus deze restaurant niet weer voor mij! En ik vond het restaurant er vies uitzien
Verrassend geweldig. Veel groter dan verwacht en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Veel keuze aan de buffetten & vriendelijke bediening. Leuke gadget is de robot die je naar je tafel kunt begeleiden. Bijkomende zijn de vriendelijke prijzen. Maw, echt een aanrader dit restaurant. Zit vlakbij het Jumbo service center, met de grappige reklame daarbij
Vergeleken met andere restaurants met dit concept viel Eetpark Beilen wat tegen. De toetjes waren ruimschoots aanwezig en ook erg lekker, maar de warme bijgerechten vielen tegen. Dat gold eigenlijk voor alle kant-en-klaar gerechten. Het vers bereide eten was prima. De sfeer in het restaurant was minder. Kil en de tafels stonden heel ver uit elkaar. Ruimte genoeg, maar het doet bepaald niet gezellig aan. Wat ook erg vervelend was was dat er rokers vlak naast de ingang stonden te paffen, terwijl de deur open stond. Doordat alles open is kreeg je de rooklucht dus gratis bezorgd aan je tafel... Niet prettig.
Geweldige ervaring. Ik had een speciaal verzoek voor mijn dochter maar ook voor mijn man en mij. En hier hebben ze aan voldaan. Het was echt enorm lekker en een vriendelijk en fijn personeel. En wat een voldoende aan variatie aan eten en toetjes. Het heeft echt gesmaakt en dit was het rijden van uit Friesland zeker waard. Nogmaals enorm bedankt voor alles personeel van eetpark Beilen. Voor jou en nog is.
Weer heerlijk gegeten bij het eetpark in Beilen. Het eten is heel divers van koud en warm buffet met sushi, salades, vlees, groente tot vis en vlees direct van de tepanyaki, grill of de wok.
Eten was slap.. het grillen en wokken was helaas saai en niet lekker .. en de tent in het geheel is te smerig voor woorden.. voortaan als even snel ergens wat eten toch de Mac want dat is zeker meer kwaliteit dan dit. Speelplek voor kinderen is gewoon ranzig.
Vergeleken bij Goud Stadskanaal is Eetpark Beilen een grote flop, en een erg krappe bedoeling. Het personeel is zeer onvriendelijk, en je kan de personen bij je aan de tafel amper zien omdat het zo donker is. Pizza’s die je zelf kan kopen bij de Aldi, en het vlees van de plaat was echt niet bijzonder. Alles viel een beetje tegen.. behalve de toetjes Nijgt meer naar een truckerscafé ipv een all you can eat restaurant.
Eten was niet goed. Droog eten lag te lang in de bakken vlees zag er niet fris uit. Drinken was niet goed uit de frisdrank tap. Op zijn Groningse nait best
Heerlijk gegeten. Ruime keuze al heerlijke gerechten. Zeer gastvrij personeel. We komen hier vaker en zullen zeker nog vaker langskomen om te genieten. Parkeren: Ruime parkeergelegenheid.
Ik kom hier regelmatig om even lekker uit eten te gaan en ben erg tevreden over de vele mogelijkheden van de gerechten die je kan kiezen. Prima restaurant, vriendelijke bediening en uitstekende koks. Ook voor kinderen is er van alles te krijgen, zelfs suikerspin en ook nog een mooi speelhok waar ze zich kunnen uitleven! Voor oud en jong een regelrechte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid