facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetlokaal

Eetlokaal

Info

Eet-Lokaal is dé plek om te genieten, van regionaal eten en drinken, kunst en veel meer! Kom er ervaar Eet-Lokaal zelf.

Geschiedenis

Eet-Lokaal is het Restaurant in het Polderhuis van landgoed "Huis Sevenaer". U kunt hier terecht voor biologische en streekproducten. Duurzaam genieten!



"Proef regio de Liemers, bij Eet-Lokaal de hele dag door. Met zo'n 30 leveranciers alleen al voor de keuken, proef je hier pas echt wat de Liemers te bieden heeft. Van koffie met heerlijk stukje taart, een lekkere lunch, een borrel of voor het diner, bij Eet-Lokaal ben je de hele dag welkom. In het café liggen spelletjes om gezellig met je kinderen of vrienden een spelletje te doen. Tevens hebben wij zalen om te vergaderen, jouw feest te geven, te trouwen, besloten te lunchen of dineren, een boekenruilkast en nog veel meer. Kom en beleef Eet-Lokaal zelf."
Adres: Markt/Wittenburgstraat 25 , Zevenaar 6901 AH, NL
Telefoonnummer: 0316 242 409
moc.laakol-tee@ofni
Stad: Zevenaar
Route: Markt/Wittenburgstraat 25
Postcode: 6901 AH



op zoek naar gerelateerd: restaurant het eetlokaal zevenaar, eetlokaal zevenaar openingstijden, eetlokaal veenendaal, nieuw restaurant zevenaar, eetlokaal zevenaar recensies, restaurant zevenaar centrum, eetlokaal arnhem, eet lokaal zevenaar zevenaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wok Masters Wok Masters 1 km Bij ons kunt u de hele avond genieten van Aziatische tapasgerechtjes en sushi, voor é...
Recensies
Prachtige locatie, heel vriendelijk personeel, vlotte service en heerlijk lokaal eten, wat wil je nog meer? We hebben genoten van de prachtige smaken van de Lunch-Eet-Totaal plank en van de Paddenstoelensalade met Venkel en Ananashumus. Aanrader!
We hadden een zaal gehuurd voor een verjaardag. Mooi gebouwd, ze vertellen leuk over de historie en laten ook wat plekken zien in het gebouw. Eten was super lekker, allemaal kleine hapjes en voor de kids hadden ze bordjes friet of pannenkoeken.
Zeer sfeervol, gastvrij en mega vriendelijk personeel. Erg goed eten uit lokale gebieden. Prachtige opmaak, mooie smaken die goed samenkomen. Ze denken aan zowel de mond als aan het oog met het eten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!
Het is een heel goed en fijn restaurant ! Met geweldige goed,vakkundig ,gezellig personeel. Het ziet er altijd verzorgt uit Personeel is aardig, klant vriendelijk altijd in voor een gezellig praatje, en zijn erg behulpzaam! Kortom een geweldig , goed en fijn restaurant! Het eten is er altijd heerlijk!
Gisteravond voor het eerst hier gegeten. Het eerste indruk dat ik kreeg is dat de omgeving heel huiselijk aanvoelt. Het plafon is erg hoog waardoor je soms iets harder moet praten dan normaal. Het is er ruim wat erg fijn zit en geschikt is voor invaliden. Het ligt een beetje afgelegen, waardoor je geen last hebt van druk verkeer. De menukaart is niet super uitgebreid, maar wel voor iedereen wat wils. Hierdoor kunnen zij goed focussen op de kwaliteit van het eten. En dat proef je wel! Het oog wil ook wat, dat zie je aan hun mooie gerechten. Het personeel is vriendelijk, en dat is net zo belangrijk als lekker eten. Al met al is het zeker de moeite waard om hier te eten!
Eetlokaal Zevenaar heeft begrepen waar het om gaat bij lekker eten. Namelijk eerlijk eten zonder veel poespas, en een hele fijne sfeer. En een prettig relaxte bediening. Het Eetlokaal is gevestigd in de oude stadsboerderij van Zevenaar. De eigenaren hebben de autenticiteit van het pand, en de binnenplaats weten te combineren met een goed georganiseerd restaurant. Zoals al gezegd, geen tierelantijntjes, maar goed klaar gemaakte groente en mooi vlees. Het nagerecht met verschillende taarten zonder dat de stukken te groot zijn is heerlijk. En dit alles met een goede prijs kwaliteit verhouding.
Als je hier in de buurt bent, ga dan hier dan ajb allemaal eten! Wat een geweldige tent. Ontzettend lekker gegeten, alles is bereidt van streekproducten, alles is dus vers. Het personeel is zeer gastvrij en legt duidelijk en enthousiast uit wat er op de kaart staat en wat er op je bordje ligt. Als voorgerecht hadden we voor de plank gekozen. Een ideale manier om meerdere gerechten uit te proberen evenals het nagerecht Het hoofdgerecht was lam en runderspies met sukade....Alles lekker mals geserveerd met heerlijke stukjes groente in een crème van wat volgens mij van zoete aardappelen was. Het nagerecht had ik een plank met zoete lekkernijen en mijn vriend had de plank met verschillende kaasjes, ook allemaal heer-lijk! Wij hebben de hele avond buiten gezeten naast de koeien wat erg gezellig en intiem is met alle lichtjes en tulpen. Heerlijke sfeer. Wij wonen ver weg van hier en gaan zelden voor de 2e keer naar dezelfde plek, maar gaan hier zeker weten nog een keer naartoe! Fantastisch!
Prima lokatie, eet eens anders, eet met lokale producten. Leuke bediening met passie voor het menu.
Service was prima en vriendelijk. Koffie goed maar appeltaart leek nergens op. Misschien is dit de appeltaart die zij serveren maar was echt super slecht bodem leek op een uitgebraakte smurrie . Ik had er s'avonds nog last van Parkeren: Lastig om daar dichtbij te parkeren als je mindervalide bent.
Gisteren een mooi feest gehad in de prachtige binnentuin. Pablo was erg attent en scherp op de voedsel allergieën. Het eten was erg lekker en mooi dat het lokaal is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid