facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuys Café Graaf Floris V van Muyden

Eethuys Café Graaf Floris V van Muyden
"Aan de monding van de Vecht staat het Eethuys-Café Graaf Floris V van Muyden. De gezelligheid en bedrijvigheid in Graaf Floris V van Muyden is sprekend en tekenend, voor Kleine en Grote Luyden. Voel en proef de sfeer en geschiedenis van bijna elf vervlogen eeuwen.Onze uitgebreide en gevarieerde menukaart bevat altijd heerlijke gerechten en verandert mee met de jaargetijden. Eethuys Graaf Floris V is er ook voor uw zakelijke bijeenkomsten, brunch, lunch, diner, feesten en bruiloften in een van de of beide Ridderkamers of onze Heerenkamer, voor gezelschappen vanaf 10 personen.Als het weer het toelaat is ons mooie terras, naast de Grote Zeesluizen aan de rivier de Vecht gelegen, van medio april tot medio september geopend. Hier kunt U da"
Adres: Herengracht 72 , Muiden 1398 AD, NL
Telefoonnummer: 0294 261 296
Stad: Muiden
Route: Herengracht 72
Postcode: 1398 AD


Openingstijden

Maandag: 11:00-00:00
Dinsdag: 11:00-00:00
Woensdag: 11:00-00:00
Donderdag: 11:00-00:00
Vrijdag: 11:00-00:00
Zaterdag: 11:00-00:00
Zondag: 11:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: graaf floris muiden parkeren, graaf floris muiden iens, graaf floris muiden ontruiming, graaf floris high tea, graaf floris restaurant muiden, graaf floris utrecht, high tea graaf floris muiden, graaf floris lochem
Recensies
Leuk restaurant aan het water in hartje Muiden. We hebben er goed gegeten. Ik had de spareribs en deze werd geserveerd met patat en appelmoes. Persoonlijk vind ik dit een gekke combinatie en heb ook aangegeven dat ik de groente miste. Ik kreeg een bakje gemixte warme groente van het huis. Supernetjes! Het eten was lekker en de bediening goed en vriendelijk. Leuke stop wanneer je een concert hebt in de Ziggo, Afas of Arena. Het is maar een kwartiertje rijden vanuit Muiden.
The KASSA says no… 1 De 2e is puur sentiment… Af en toe gaan we naar Muiden voor een fijne wandeling, een ijsje én een lunch/diner bij Graaf Floris. Een soort sentimenteel rondje vanwege mooie herinneringen. Al dat andere blijven we doen maar Graaf Floris is passé. Er is een nieuwe eigenaar en waar z’n broer zeer gastvrij was is deze vooral “georganiseerd”…. dus toen we voor ons dochtertje een spiegeleitje met 1 eitje en 1 plakje brood bestelden kon dat uitsluitend als we de volledige schotel uitsmijter met 3 eieren, 2 boterhammen, ham, kaas én tomaat afrekenden want DE KASSA KON HET NIET ANDERS… We hebben het bij drankjes gehouden… We dineren in de fijnste restaurants en een demi-portions is nooit een issue maar bij Graaf Floris? The KASSA says no!
Besteld een gerechtje met glutenvrij brood. Dit zou zijn een bruin broodje van 90 gram zoals vermeld op de menukaart. Vervolgens krijgen mijn vrouw en ik ons lunchgerecht geserveerd met een klein wit bolletje. Bediening gevraagd waarom het niet wordt geserveerd met bruin broodje zoals vermeld. Ze vraagt het na in de keuken en we krijgen te horen dat ze op zijn en dit de vervangende broodjes zijn. Na enkele happen bediening er weer bij gevraagd, broodjes hebben een keiharde korst en van binnen waren ze erg taai. Echt gewoon niet te eten. Ik klop erop terwijl ze erbij staat en ze beaamt dat t niet zo hoort te zijn en gaat weer navraag in de keuken doen. Ze komt terug met de mededeling dat dit normaal is en altijd zo worden opgediend en als het ons niet bevalt kunnen we er een gewoon broodje bij krijgen. Dit willen we niet want we eten glutenvrij. Bediening was erg vriendelijk en zichtbaar ongemakkelijk door de ontstane situatie. Hier komen wij nooit weer! Ondanks de mooie locatie en de leuke bediening.
Wat een leuke locatie in Muiden om er gezellig aan het water te zitten. Aan de Groote Zeesluis aan de Vecht die de verbinding naar het IJmeer en andersom mogelijk maakt. Op een mooie zonnige dag is het er heerlijk vertoeven op het terras, met parasols er is een ruime menukaart waar je altijd wel wat van kan nemen van borrelhapjes tot en met een diner en allemaal prima kwaliteit/prijsverhouding de bediening is prima aardige relaxte mensen die je goed verzorgen. Het is er heerlijk relaxen en kan genieten van het schouwspel van passerende boten van groot tot klein de sluis wordt nog steeds bediend door een sluiswachter en je hoort hem ook communiceren met de schippers. Het is er gezellig druk met vele passanten die uiteraard ook voor het verderop gelegen Muiderslot en Muidenvesting komen. Het parkeren is gratis als je op P2 gaat parkeren, dat is net buiten Muiden en lopend is dat een kleine 10 minuten. Echt een aanrader!
Fijne bediening lekker eten en echt een sfeer van de oud Hollandse kroeg. Mijn broodje paling was super lekker en goed te betalen ! Kortom gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.Eten: 4/5
Eten was lekker. Echter na het hoofdgerecht wilde we een toetje bestellen dat is ons niet gelukt. Met 5 man personeel en wel 4 hele tafels bezet kregen wij maar niet de aandacht, aantal keren vinger even om hoog, de jonge man keek strak langs mij heen. Paar keer geroepen dat we wat wilde bestellen maar niks. Te druk bezig met kletsen, koekjes eten en drinken. Parkeren: Gewone parkeerplaats
Heerlijke plek om te lunchen. De tosti's zijn hier erg lekker! Het is een mooie plek om bij mooi weer op het terras te zitten aan het water. Je hebt uitzicht op de grote sluis, die je ook aan het werk ziet als er boten doorheen varen, leuk om te zien. Vriendelijke bediening. Er zijn ook vegetarische gerechten op de kaart. Parkeergelegenheid in de buurt op loopafstand.
Na bezoek aan het kasteel hier geluncht. Heel goede bediening. Persoonlijk, vriendelijk. Top. Royale porties, heerlijk eten. Bijzonder fijne sfeer om te zitten.Aanbevolen gerechtenBroodje Met 2 Kroketten
20 jaar geleden voor het laatst geweest…en nu afgelopen zondag een drankje gedaan en vandaag gegeten op het zonnige terras aan de Vecht! Goede kaart met voor ieder wat wils, leuke suggesties, en….prijs-kwaliteit echt uitstekend! Goede bediening die het onderling ook leuk hebben, en dat merk je als gast ook! We kwamen vaak bij de buren, maar gaan nu zeker ook weer meer hier komen! Binnen ook gezellig.
Mooie locatie, gezellig. Keuken voldeed helaas niet meer am de herinnering. 1e pinksterdag kalfslever besteld, deze was bedorven en zuur. Slecht dat dit niet gezien is bij bereiding nog slechter dat er geen excuses gemaakt werden nadat ik hem had teruggestuurd. Misschien nog een keer terug voor een biertje aan de sluis, maar niet meer om te eten. Jammer gemiste kans.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid