facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuisje "Het Centrum"

Eethuisje

Info

Eethuisje "Het Centrum" Damwoude

Adres: Conradi-veenlandstraat 44, 9104 BN Damwoude
Telefoonnummer: 0511-421799
ln.liamnpk@44murtnectehejsiuhtee
Stad: Damwoude
Route: Conradi-veenlandstraat 44
Postcode: 9104 BN


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 19:30

Recensies
Vriendelijke personeel/ eigenaresse! Hebben nu een aantal keren een koffietje gedronken. Er hangt een erg prettig sfeertje.
Niet overdreven heb ik 45 minuten moeten wachten op een broodje kip-kerrie en wat bitterballen terwijl er voor de rest nauwelijks gasten waren. Het was het wachten helaas ook niet waard, het broodje was oud, de kip kerrie was overduidelijk goedkoop weggekocht bij de supermarkt en tussen de sla zat veels te grove stukken tussen. Stond op het punt om er iets van te zeggen maar goed, we hadden een tegoedbon dus wou ook geen stennis schoppen. Nu achteraf heb ik daar wel spijt van, normaliter kost zo’n broodje €6,25 dat is de prijs absoluut niet waard. Ook was de wachttijd mij niet volledig duidelijk. Zelden zo’n vreemde horeca-ervaring meegemaakt. Hi Eigenaar, Het werd ons inderdaad vermeld maar na mijn weten duurt het afbakken van broodjes slechts 7 minuten, uiteraard moet het ook afgekoeld worden maar alsnog blijf ik de geleverde tijd buiten proportie vinden. In ieder geval bedankt voor de reactie, en helaas moet ik het aanbod afslaan aangezien ik de kip kerrie echt niet lekker vond. Laten we het hierbij laten xd
Hele gezellig om daar te zitten, maar vooral heel vriendelijk. Ik zou Eethuisje " het centrum " absoluut aanbevelen om een bakje koffie etcetera te halen.
Lekkere koffie! Helaas was er maar één hazelnoot gebakje, maar de vriendelijke dame van het Eethuisje snelde naar de banketbakker om een extra exemplaar te halen. Service!
Heel fijn personeel! Heerlijke cappuccino en een lekker broodje kip kerrie! Zie er naar uit om hier binnen kort weer langs te komen!
Heerlijke, grote Cappuccino voor betaalbare prijs! Ook sanitair zeer netjes. Top. Ga zo door met de vriendelijke bediening!
Super gezellige en bemoedig huisje. Het eten was lekker en de services was rond uit perfect. Zeker een aanradertje
Vandaag na een lange wandeling, hier lunch genoten. Vriendelijke bediening. Er werd op correcte manier naar QR code gevraagd. Lunch was prima. Aanrader deze locatie.
Hartstikke vriendelijk personeel, lekker eten en drinken zoals altijd. Ik kijk alweer uit naar de volgende keer dat ik langskom
Altijd even vriendelijk de sfeer is gezellig en het eten is daar geweldig...je krijgt waar voor je geld...een echte aanrader!! Voor herhaling vatbaar wat mij betreft...dank jullie voor jullie gastvrijheid en tot een volgende keer groet een zeer tevreden klant!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid