facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuisje Duivenvoorde

Eethuisje Duivenvoorde

Info

Cafetaria



"Cafetaria / snackbar"
Adres: Duivenvoordelaan 558, 2241TH Wassenaar
Telefoonnummer: 070 3316766
Stad: Wassenaar
Route: Duivenvoordelaan 558
Postcode: 2241TH



op zoek naar gerelateerd: Snackbar Wassenaar bezorgen, Tonnetje Wassenaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tonnetje Tonnetje 943 meter Super fijne eetgelegenheid. Heerlijke snacks, maaltijden, verse soepen en ook vegetar...
't Haeventje 't Haeventje 1 km Een goede snackbar met lekker eten. Waar je snel wordt geholpen.
Toko Eddy in Wassenaar Toko Eddy in Wassenaar 1 km Heerlijk eten, nette prijzen. Onze toko favoriet. Parkeergelegenheid inderdaad niet g...
Dino's Place Wassenaar Dino's Place Wassenaar 1 km Vriendelijk personeel, lekker goed doorbakken friet. 15 euro voor 2 personen snack pa...
Swirl's Ice Cream Swirl's Ice Cream 2 km Heerlijke verse verfrissende swirl ijsjes. Het is echt de moeite waard.
Recensies
Leuk klein zaakje. De patat is lekker mooie frieten. Snacks verder ook prima.
Ongeduldige schijnheilige mensen, die verwachten dat je meteen besteld bij binnenkomst zonder dat ze je überhaupt hebben gegroet. Zodra je even de tijd neemt om een keuze te kunnen maken wordt er met een verveelde blik naar je gekeken en sarcastisch gereageerd met; 'ja zeg het maar" ! . Ze maken men belachelijk waar je bijstaat. Ze houden niet van kleurlingen/buitenlanders dat merk je meteen en zijn alléén aardig / 'vriendelijk" tegen witte Hollandse klanten. Vriendelijkheid, geduld, acceptatie van andere afkomsten en respect zijn de sleutels !!!
Goeie pattat en snacks. Vriendelijk personeel! Wij halen hier soms af.
Een ontzettend frisse en schone zaak. Met een gezellige sfeer. Leuk team aan het werk. Maar...belangrijker... heerlijke friet en snacks. Geen discussie over mogelijk. Als je toch langs rijdt, even stoppen. Als je niet langs rijdt, even omrijden. Zeker niets te veel gezegd. Voor herhaling vatbaar. Bedankt voor het geniet-moment.
Hoorde van een kennis dat het een geweldig goede "snackbar" is en daar heeft hij geen woord van gelogen. Enorm goede kwaliteit, de frietjes waren nog krokant bij thuiskomst en het smaakte gewoon erg goed. Óók de mensen aldaar zijn erg aardig. Dat was niet de laatste keer dat ik daar ben langsgeweest.
Lekkere patat. Ouderwets gewoon goed, niet te zout. Goede porties en ook de andere snacks prima kwaliteit. Parkeren is soms lastig.
Overheerlijke friet, uitstekende kroketten en andere snacks. Vriendelijke bediening. Redelijk geprijsd. Los van het afhalen kan er ook buiten worden gegeten.
Lees de negatieve reacties hieronder dan weet je genoeg
Heel gastvrij en lekker gegeten
21-10 gegeten super goed gegeten. Patat vers, vriendelijk personeel. Super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid