facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor eethuis sami

Adres: St Agathaplein 4, 5327AB Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: +31492329950
Stad: Boekel
Route: St Agathaplein 4
Postcode: 5327AB



op zoek naar gerelateerd: Sami Boekel menukaart
Recensies
Waren snel klaar met eten bereiden en smaakte prima.
2 uur gewacht op een steenkoude pizza. En dan ook nog onbeschoft aan de telefoon zijn: wilt u een nieuwe pizza? Nee? Dag! Ongelooflijk! Dit heb ik nog NOOIT meegemaakt!
Hebben totaal geen respect, ik vraag hoelang duurt me bestelling en de antwoord is nog langer, echt walgelijk slecht, hier bestel ik niet meer. Totaal geen RESPECT!
Dit noemen ze een kleine schotel. Ik noem dat zeker niet klein hoor. Vriendelijke bediening. Bij mij was de kip wat droog, verder alles prima
Laatst nog een schotel besteld , maar dat viel vies tegen , het vlees leek wel gekookt te zijn in plaats van gegrild en er zat enorm veel water en vet bij waar het eten wel in leek te drijven.
Goede tent..komen afspraken na... Half 5 is half 5..., geen gedonder zoals bij veel tenten.... Eten is super , 100 punten
Ik vind de pizza hier echt geweldig! Ook al houd ik alleen maar van pizza margherita, vind ik het alsnog heerlijk. Die nieuwe New York Pizza zaak heeft ook goede pizza, maar lang niet zo goed als die van hier.
Maandag avond eten besteld dit was niet compleet. Contact opgenomen met thuisbezorgd die zeggen dat we contact op moeten nemen met Sami echter krijgen we hier te horen dat we er wel erg laat mee komen en dat ze op het tijdstip al gesloten waren. Wat erg bijzonder is want ik heb toch kunnen bestellen en een deel heb ik wel gehad. Daarnaast was het eten nat en niet lekker.
We hadden soep besteld , alles zat onder de soep. Tas de hele tijd vastgehouden en kei recht gehouden. Soep zat in de sla en door de tas.Ze hadden alle bakjes saus en salades op de soep gezet waardoor deze is doorgezakt en ging lekken door het gewicht van alles erin. Ik belde eigenlijk heel netjes op, zonder iets terug te willen. Ik wilde graag tip geven voor volgende klanten dat ze er iets mee kunnen, ik dacht als ik het terug feedback kunnen ze er iets mee. Ik kreeg een onplezierige reactie dat het mijn eigen schuld moest zijn dat ik de tas niet goed vast hield. Deze heb ik de hele weg recht op schoot gehouden. Soep zat er al binnen 1 minuit langs.ik zei nog dat het helpend bedoeld was. Echt nare manier, als bedrijf moet je mijn inziens met feedback om kunnen gaan, zeker als die helpend bedoeld is.
Geen woorden voor, alleen maar onaardig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid