facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuis Ramo

Eethuis Ramo
Adres: Rijksstraatweg 38 , Haarlem 2022 DB, NL
Telefoonnummer: 023 538 1969
Stad: Haarlem
Route: Rijksstraatweg 38
Postcode: 2022 DB



op zoek naar gerelateerd: Eethuis Haarlem, Shoarma Haarlem noord, Eethuis Haarlem rijksstraatweg 93, Pizzeria Rijksstraatweg Haarlem, Restaurant Haarlem Rijksstraatweg, New York Pizza Haarlem, Turkse pizza Haarlem cronje, Ramo dizi
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sardegna Sardegna 2 km
Recensies
Mensen zijn vriendelijk, je kunt rustig zitten om je eten op te eten. Eten is heerlijk, twee keer een Kapsalon besteld met een biertje erbij. Prijzen zijn prima, ene vind het duur andere goedkoop. Prijs kwaliteit verhouding is goed dat vind ik belangrijker. Zou hier zeker vaker heen gaan.
heb aangegeven dat ik met €40,- betaal. Bezorger had niet genoeg wisselgeld! kwam €0,65 tekort kreeg een handje vol 5 centjes ??? Alle knoflooksausen zaten in de doos bij de Pizza! HACCP ?!dus de bakjes waren gesmolten en de saus gemorst. De shoarma was gaar maar de deeg niet. bij de Pizza pepperoni hoort geen knoflooksaus maar die zat er wel in. ik ben dit niet gewend van deze pizzeria.
I had kapsalon kipflet besteld ze hebben me shawarma gegeven dat ben ik niet tevreden vind ik heel vervelend
Ik vind dit echt met stipt de lekkerste lamsshoarma in de omgeving. Bestellen altijd maar gisteren na koningsdag daar afgesloten met een broodje shoarma en ze zijn allemaal zo vriendelijk en klantgericht. Zelfs op zo een dag als koningsdag was het er hartstikke schoon!
Ik heb 3 uur gewacht op mijn eten en na 3 uur ben ik maar naar ramo zelf toe gegaan. Slechte kwaliteit eten en de medewerkers toonde geen begrip. Ik ga hier nooit meer eten.
Wij hebben 01:18 een besteld en ze weigeren op te nemen gelijk voicemail het is nu 2:55 en wij hebben ons eten nog steeds niet. Heel jammer dit!
Heerlijk eten, keuze is reuze, ruime bezorgtijden en zeer vriendelijke bezorger. Ze zijn altijd snel ook al moeten ze voor mij naar Velserbroek!
Veel besteld, waaronder enkele kapsalons voor werknemers van een restaurant voor na werk. Geen saus, geen sla alleen döner, patat en gesmolten kaas. Ik bellen, mij werd gezegd dat we de optie geen saus hadden aangeklikt, en hij zei dat de thuisbezorgd hij zei über klopt niet bezorger wel sla en saus had meegenomen, maar dat wij niet de gevraagde €15 extra wilden betalen?!?! €3 extra pp voor iets wat bij elke andere döner zaak gratis wordt geleverd? Ja..ben gekke henkie niet! Oplichters..mijden!
Bestelling geplaatst via thuisbezorgd, maar ze komen niet opdagen. Telefonisch ook niet bereikbaar. Slechte tent dus.
Bezorger Tuncay is een super bezorger heel sociaal en attent. Altijd optijd en altijd warm eten. Dankjewel Tuncay
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid