facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuis peyman

Eethuis peyman

Info

op het gezellige Remigiusplein in Duiven, inmiddels omgetoverd tot horeca plein waar je gezellig kunt eten bij eethuispeyman waar bij je veel keuzen kunt maken zoals.
Frites snacks broodjes pizza,s schotels shoarma döner pasta.s
veel frisdrank koffie

Adres: remigiusplein 1, 6921bl Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0316285567
Stad: Duiven
Route: remigiusplein 1
Postcode: 6921bl


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 22:00
Dinsdag: 14:00 - 22:00
Woensdag: 14:00 - 22:00
Donderdag: 14:00 - 22:00
Vrijdag: 14:00 - 02:30
Zaterdag: 14:00 - 02:30
Zondag: 14:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lucky Burger & Zo Lucky Burger & Zo 933 meter Dat t druk is kan natuurlijk, maar een uur wachten op 1 frietje en 2 snacks is echt b...
Snackcounter Braam-Eiland Snackcounter Braam-Eiland 1 km Was niet in orde. Elke euro was er een te veel. Vroeger was het hier top. Tijden zij...
Recensies
De pizza was niet zoals verwacht. Pizza shoarma : shoarma pizza slechte verhouding en geen kaas Pizza peperoni : was geen pizza peperoni maar een pizza met pepers en paprika, na telefonisch contact was de conclusie dat hun pizza peperoni zonder vlees was , verrader dan de naam? Meneer aan de telefoon was onvriendelijk. Pizza magarita : blijkbaar met weinig kaas en super peperig, slechtse pizza magarita die ik ooit heb gehad Pizza proschuito : niet te eten allemaal luchtbellen Kapsalon : smaakte als wen dag oud en opnieuw opgewarmd. Bezorgtijd was bizar lang meer dan 40 min te laat. Hier bestel ik nooit meer. 0 sterren was helaas niet mogelijk.
Ben bijzonder teleurgesteld over de kwaliteit van de service. Onder druk van de werknemer heb ik een 'pizza pepperoni' met kip en jalapenos tot ontvangst moeten nemen. Als u redelijk verstand in uw hoofd heeft begrijpt u dat bij dergelijke 'snackbars' er absoluut niet besteld mag worden. Indien u dat wel zal doen kunt u een frikandel speciaal verwachten met friet en een hamburger. Ongelofelijk matig dit.
Jammer dat ik een dergelijke lage score moet geven. 2 keer geweest. De 1e keer na een party en ze hadden werkelijk niets op voorraad. Geen kip kebab, geen pindasaus, geen kroket, pff. 2e keer namen wij plaats om daar te gaan eten. Ik kom de bestelling zo opnemen hoorde ik hem 2 keer zeggen, maar clienten die daarna binnen kwamen werden direct geholpen. Wij aangeven dat dit niet echt zo hoort, kijkt hij vol ongeloof. Wij dus vol ongeloof de zaak uitgelopen. Kom hier nooit meer.
Slechte service. Eten komt anderhalf uur te laat ...vervolgens word er een smoes opgehangen dat wij een andere locatie genoemd zouden hebben terwijl er duidelijk 1 locatie door ons is doorgegeven. Vervolgens belt de bezorger die op verkeerde locatie is wij vertellen hem dat die verkeerd zit....en het enige wat wij hoorde is dat er word opgehangen en niet meer word opgenomen
Trieste kapsalon. Frikandel was werkelijk waar niet te eten. Weet niet of ie over de datum was of überhaupt niet in de frituurpan was geweest. Zeeeker geen aanrader! Zoveelste keer hier besteld en keer op keer teleurstellend. Enige reden dat hier besteld wordt is omdat er in de omgeving niks anders meer open is. De reden dat dit 1 ster verdiend is omdat de lahmacun wel te eten was. Extra vlees besteld maar nergens te bekennen. Ik bestel de volgende keer wel bij de glasbak, daar is het tenminste wel knapperig. Kun je over de friet niet zeggen.
Eten Was van bijzonder slechte qualiteit. Bezorging duurde uitermate lang. De service ,na het bellen naar het restaurant om aan te geven dat er een fout was gemaakt in de bestelling, was onpersoonlijk, onprofessioneel en bizar onvriendelijk. Al met al geen fijne ervaring. Niet aan te raden en voor mij ook de laatste keer hier besteld te hebben.
Ik had 2 waterfietsen bestelt en die kwamen na 1.5 uur pas aan. Maar dat was nog niet het ergste, de friet was slap en de frikandellen waren ongelooflijk ranzig. Bespaar je geld en darmklachten. Bestel hier niet!
Voor het eerst en gelijk voor het laatst besteld. Sparib schotel besteld....nog nooit zon zielige porsie sparibs gehad. Wel een grote zak friet der bij die slap vet en zout loos was. Ook 2 pizzas besteld voor mijn moeder en vriendin heb nog nooit zon stukje vieze ham geproeft in combinatie met de vreselijke pizza bodem die eigenlijk maar half gaar was. Ook vond ik ze al aardig aan de prijs dat we een lacmacum hadden besteld voor 5 euro! Deze zag er zo smerig uit dat die daat werkelijk gelijk in de vuilnis bak hebben geknikkert. Zonde van het geld nooit bij deze tent bestellen! Al moet ik toegeven dat ze snel hebben bezorgd.
Diverse keren besteld, en steeds verrast door het heerlijke eten en goede service. Echt een aanrader als je ff geen zin hebt om te koken.
Wat ik hier heb meegemaakt was verschrikkelijk, Onder andere een pizza pepperoni besteld, kregen een pizza pepperoni, iedereen weet dat dit met salami hoort en nooit met jalepeno? bij bellen was het ineens onze fout ALLES BEHALVE EEN AANRADER! : LIEFST 0 STERREN
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid