facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuis Ocakbasi27

Eethuis Ocakbasi27

Info

Turks Eethuis in Lelystad, waar alle gerechten elke dag worden bereid uit verse ingrediënten en 'live' op de grill worden bereid.

Geschiedenis

Turks Eethuis in Lelystad, waar alle gerechten elke dag worden bereid uit verse ingrediënten en 'live' op de grill worden bereid.



"Turks restaurant waar u zich thuis voelt. Met een prachtige houtskoolgrill waar alles live op de grill word gebakken. Naast een rijk menu kunt u ook genieten van een lekker kopje Turks thee of koffie in ons café gedeelte op het terras."
Adres: Kamp 42-12, 8225 HN Lelystad
Telefoonnummer: 0320795463
Stad: Lelystad
Route: Kamp 42-12
Postcode: 8225 HN



op zoek naar gerelateerd: ocak basi, kapsalon bestellen lelystad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Usta Abi Restaurant Usta Abi Restaurant 2 km Toen we binnen kwamen zei ik gelijk Voel me weer in Tunesië de geuren mmmmmm Eten wa...
Recensies
Een redelijke locatie om te eten. Ze doen hun best maar... moet nog meer dan dat gebeurenEten: 3/5
laats een shoarmaschotel en een kapsalon besteld. Zat alleen geen broodje bij de shoarmaschotel, gemeld en toen kregen we er 2. Super service! Het eten was overigens ook echt heerlijk!Eten: 5/5
Wij hebben daar gegeten vandaag. De ontvangst was door eigenaar al niet zo vriendelijk . Eten koud gereserveerd en echt te laat .kregen veel dingen er niet bij wat we hadden besteld voorbeeld geen saus bij de friet . Kipnuggets Inplaats van 6 er 4 stuks . Hot wings te koud . Patat zat drie stuks ongebakken patat er tussen ! En als slot bij het afrekenen wilden ze ons bestelen dmv een hoge prijs kaartje wat niet klopte . Eigenaar schreeuwde dat het wel klopte ! Na optellen wilde ze ons met 30€ bovenop bestelen ! Schandalig en echt een afrader voor ieder die hier wil gaan eten ! Je wordt zwaar bedonderd en nogmaals niet klant vriendelijk behandeld ! Voor mij nooit maar ook nooit meer terug komen ! 100 euro Inplaats van 70 armer voor geen eens normaal eten en niet eens waard ! Borden arm zalig gevuld !
Al meedere keren slecht eten bezorgd gehad. Adana durüm, "met groenten", 1 stukje vlees zwemmend in knoflook saus en 6 stukjes ijsbergsla. En ook niet echt coulant qua oplossingen zoeken om er toch tevreden naartoe te blijven terugkeren. Daar eten is prima, maar laten bezorgen zou ik afraden. Jammer.
we bestelden eten, het eten dat kwam was heel anders dan normaal, we hebben Gebeld dat het anders was dan normaal. Er zat rijst en patat bij voor 1 persoon, terwijl we een schotel hebben voor 2. Ze zeiden dat ze dat altijd zo doen. Ik vroeg of de eigenaar van de winkel is veranderd, hij zei nee, maar ik hoorde dat de eigenaar van de winkel is veranderd, de nieuwe eigenaren hebben een slechte eetervaring gehad.
16 uur bestellen voor half 6, dat was goed. Ik bel om 17.52 uur ja mevrouw erg druk, ja meneer ik bestel voor half 6 om 16 uur dus het had er gewoon moeten zijn. Dit i.v.m. werk. Uit eindelijk om 18.17 uur de bel, bijna een uur later! En 2 gewone Turkse pizza's besteld, is het ook niet geworden, het was wel gevuld met kip zonder groenten en erg droog, mijn man heeft het niet opgegeten. We hadden 2 grote kapsalons besteld kregen 2 kleintje. Gewoon slecht! Ik ben dit niet gewend want ze waren eerst erg goed. EN dat voor €30 zonde van het geld! De volgende keer gewoon weer bij de frietzaak bestellen bij hun om de hoek!
Vandaag sinds een lange tijd weer gegeten. En het is nu overgenomen door een nieuwe familie. Helemaal gerenoveerd en het is een prachtige locatie geworden! Heerlijk gegeten en super gastvrij ontvangen! Hier gaan we weer vaker heen! De nieuwe eigenaar heeft er alles aan gedaan om het naar ons zin te maken!Eten: 5/5
Het eten was niet zo lekker. De service was slecht, je kreeg geen bestek en servet. Ik moest de medewerker vragen. Veel producten hadden ze niet op de menukaart. Het is niet aan te raden om daar te eten. Personeel begreep niet goed Nederlands.Eten: 1/5
Een restaurant met een overdekt terras. Vriendelijk personeel. Na het voorgerecht moesten we wel lang wachten op het hoofdgerecht. Voorgerecht: Linzensoep: was goed Meze met brood bestaande uit cacik en ezme: heerlijk. Adana schotel bestaande uit 2 adana's patat en salade: deze was echt lekker Kipvleugel schotel: was heerlijk goed doorgebakken niet aangebrand. Helaas geen tijd voor een toetje.
Bezorging 30 minuten te laat terwijl we 3 uur vantevoren besteld hadden missen er een knoflooksaus en een sambal. Wel vriendelijk goedeavond, helaas dan weer geen sorry. "Large" kapsalon blijkt wel wat "medium" te zijn. Wel patat en groenten, maar waar is de kaas en SERIEUS, maar 4 plakjes vlees??!!! Al jaren waren we fan, maar dit was dus de laatste keer!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid