facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuis Lila

Eethuis Lila
"Eethuis Lila is een eethuis / restaurant met een Oosterse / Europees interieur. De gezellige sfeer en de heerlijke mediterraanse gerechten zijn typerend voor ons unieke bedrijf."
Adres: Deventerpad 40, 1324 EG Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0624291318
Stad: Almere-Stad
Route: Deventerpad 40
Postcode: 1324 EG


Recensies
Wat een aanwinst in Almere! Super lekker eten, betaalbaar, vriendelijke bediening en schoon. Ze letten hier echt op de details. Niet voor niks zie je dat dit restaurant vaak vol is terwijl andere in dezelfde straat leeg staan.
Afgegaan op de reviews en totaal geen spijt van gehad. Wat een superknus restaurant met vriendelijke bediening. Eten wordt heel zorgzaam bereid en alle gerechten zien er ook heel leuk en lekker uit. En totaal niet duur. Met z'n tweeen gegeten met nagerecht en was eur 46 kwijt. Kom hier zeker nog een paar keer terug. Parkeren: Gratis parkeren.
Heerlijk gegeten, vlees was lekker mals. Menu kaart was zeer gevarieerd.
De perfecte plek om een marokkaanse sfeer en keuken mee te maken. Echt alles klopte aan de avond. Zowel de zaak, service als eten was top. Wat ons betreft de 5 sterren waard!
Heerlijk gegeten en gedronken. Wij hebben de kip Tajin genomen met een Pita Lila kip. De desserts waren ook netjes verzorgd en het smaakte heerlijk. Alles was zeer netjes verzorgd en de service was prima in orde.
Abnormaal lekker eten. Kip, garnalen, ribs, cheesecake met ijs en echt lekkere verse Marokkaanse thee. Ik ben vaste klant. Beter eten krijg je niet in Almere!
Fijn kleinschalig restaurant, waren wel wat nieuwr medewerkers die niet alle vragen konden beantwoorden maar dat snap ik wel. Lekker gegeten voor mooie prijs!Eten: 5/5
Bestelling gedaan bij thuisbezorgd. plateau luxe mixed grill vlees was zo goed als koud . Patat was niet mee geleverd staat wel op de bon. En had gewone linzensoep besteld die zat er niet bij ik kreeg Rode linzensoep . Erg jammer is niet de eerste keer dat we dit hebben meegemaakt
Gerecht met kipfilet besteld, door onhygiënische omstandigheden of een te korte baktijd helaas een voedselvergiftiging opgelopen. Slechte ervaring..
Fijne sfeer met hele prettige mensen. Het eten is echt uitmuntend. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid