facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuis Faffie Arnhem

Eethuis Faffie Arnhem

Info

Wij als team komen vanuit breda met ons concept met de chinees/surinaamse keuken!. Wij hopen jullie gauw te zien in ons filiaal in arnhem!

Geschiedenis

Wij zijn een Chinees Surinaams eethuis voor catering, afhaal en restaurant.



"Surinaams chinese gerechten zoals uit rotterdam!"
Adres: Steenstraat 10, 6828 CJ Arnhem
Telefoonnummer: 0263790673
Stad: Arnhem
Route: Steenstraat 10
Postcode: 6828 CJ


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 13:00 - 22:00
Donderdag: 13:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:30
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 13:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Faffie Arnhem menu, Surinaams eten Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
China Town China Town 2 km Erg lekker gegeten, vriendelijk personeel. Een echte aanrader!Eten: 5/5
Wong's Paradise Wong's Paradise 3 km We hadden gereserveerd. Kwamen binnen maar niemand kwam ons helpen. Na 5 minuten naar...
Dragon Garden Dragon Garden 3 km Een gezellige zaak met erg vriendelijke medewerkers
Nieuw Fong Sho Nieuw Fong Sho 5 km Zeer vriendelijk personeel, het eten was heerlijk
Recensies
Ik had roti kip besteld. Dit was 'm echt niet!! Een boel kleffe aardappelpuree met taaie kip. Roti te lang in de magnetron. Hard geworden. Het was veel, maar dat was het dan ook.
Kwam hier minstens 1x per week maar het is nu schandalig duur geworden. Van €8,50 naar €11 voor dezelfde portie. Echt super aardig maar veel te duur voor wat je krijgt. Ok alles is duurder..maar dit is overdreven. Heel jammer maar dit is het niet waard!Eten: 4/5
Roti besteld , althans dat moest het voorstellen het smaakte niet echt surinaams, wel klantvriendelijke personeel misschien dat derest wel beter smaakt maar voor lekkere roti in Arnhem kan je beter terecht bij Makan Sweetie!
Zojuist gaan eten bij eethuis Fafie. Ik durfde het eten niet aan te raken. De kip zag erg zo smerig uit en hard smaakloos. De bami is opgewarmd in een magnetron. Aangeven bij de werkgever dat het eten erg vies is, hier werd vervolgens niks mee gedaan. Conclusie nooit meer hier gaan eten, hun hygiëne staat op 0.
Briljant eten voor een keurige prijs. Het restaurant lijkt niet veel en de communicatie is degelijk te noemen.Eten: 5/5
Roti kipfilet hier besteld . Echt smakeloos , amper gekruid en de kip was echt cheap en vies. Dit kan echt niet door voor surinaams of kwalitatieve roti. Aub doe er wat aan. 13 euro per roti . De hoeveelheid is prima maar het was niet te vreten.
Lekker Chinees-surinaams eten en altijd goed bereid. Een aanrader!
Ik heb geen slechte woorden voor deze zaak. De broodjes zijn HEERLIJK, niet duur. Gebakken banaan side is geweldig. 3 mensen volgepropt voor €18. Hidden gem.
No- nonsens eethuisje, heerlijk eten ruime keus voor een billijke prijs. Een aanrader en komen er beslist vaker als we Arnhem weer bezoeken.
Lekker eten vooral souto soep is heerlijk... Kom er al jaren.. prima eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid