facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuis bonema

Eethuis bonema

Info

Beste en lekkerste doner kebab van noord holland

Adres: kerkbuurt 1 a, 1511bb Oostzaan
Telefoonnummer: 0756845037
Stad: Oostzaan
Route: kerkbuurt 1 a
Postcode: 1511bb



op zoek naar gerelateerd: Eetcafe Oostzaan, Thuisbezorgd Bonema, Family Oostzaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mooi Amsterdam Events Mooi Amsterdam Events 464 meter Het bedrijf van Monique, Mooi Amsterdam Events, is voor mijn organisatie een perfect...
De TwiskeHut De TwiskeHut 861 meter Erg lekkere patat en ik ben gek op een nasischijf en bij veel snacktenten is deze uit...
Twiske Haven Twiske Haven 1 km Vriendelijke bediening. Het eten ziet er goed uit en smaakt erg lekker. Ik ga hier ze...
Recensies
Super goed! Van shoarma tot Turkse pizza, de normale pizza of de kofte alles smaakt super! Vooral de uien saus is echt heel lekker. Ga zo door
Ik snap totaal niet hoe jullie positief kunnen zijn over Eetcafe Bonema.. hebben jullie wel eens de werknemers+eigenaar voor de winkel zien roken??? En wordt er handjes gewassen? Nee! Het is verschrikkelijk.. voor de deur roken en lekker broodje klaarmaken. Ik heb er geen goed woord over sorry.. Wij vinden dat echt ranzig!
Wij hebben heerlijk genoten van het heerlijke pitabroodje met voortreffelijke shoarma alsmede de patat. Goed ingepakt en goed warm. Top en weer voor herhaling vatbaar. Bedankt!
Verander je openingstijden op Google, stond gvd 11:30 voor de deur voor een anti-kater maaltijd, terwijl op de deur zelf staat dat je dagelijks om 12:00 open bent.
Diner altijd goed klant vriendelijk eigenaar altijd beleefd en in voor praatje eten is altijd vers en warm word goed op dieet wensen en bijzonderheden gelet raad het zeker aanAanbevolen gerechtenShoarma Schotel Special Shoarma Schotel Deluxe en Kapsalon
Een aanrader is de Kip Kapsalon. Zo heerlijk bereid, en heel veel. Het ziet er allemaal heel goed uit. Zowel meenemen, thuis laten bezorgen, of even eten bij Bonema. Vriendelijk personeel. Het is een aanwinst in Oostzaan. Gratis parkeren in de omgeving.
slecht, 2 broodjes shoarma gehaald, verschrompeld droog vlees met een pak zout erop niet normaal, en het broodje was ook over de datum......nooit meer! 9 euro per broodje!!
Vanavond rondt 20:00 twee kapsalon gehaald. Patat was niet goed door gebakken en heel erg slap sommige frietjes waren soms nog licht geel van kleur. Ook zat er weinig vlees en sla in. Super jammer want we hebben hier altijd kapsalon gehaald van super goede kwaliteit. En een klein foutje beide kapsalons waren met alles erop en eraan bij een kapsalon ontbrak er saus.
Slecht slecht slecht! Ik geef mijn adres, hebben ze het verkeerd. Bel ik na 45 min om te vragen wat de status is wordt er verteld dat bezorger m’n adres niet kon vinden en hoor ik op de achtergrond dat ik het maar zelf maar moet komen halen. Ze zouden eerst een cursus klanttevredenheid moeten doen, stelletje amateurs. Ga toch weg.
Eten is goed...... als je tenminste meekrijgt wat je hebt besteld. Eén maaltijd miste, bleek bij thuiskomst. En telefonisch waren jullie continue in gesprek lijn onbereikbaar gemaakt. Een domper op de avond dat één persoon alleen maar kon toekijken wat de anderen aten en noodgedwongen brood moest eten. Slechte zaak! En dit is niet de eerste keer dat dit gebeurde. Misschien moeten jullie bij het ophalen van de bestelling even herhalen wat er in de tas zit, ter controle.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid