facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetgemak Maaltijden

Eetgemak Maaltijden

Info

Eetgemak Maaltijden BV

Geschiedenis

Eetgemak Maaltijden BV



"De Eetgemak Groep is dé specialist in het bereiden en aanbieden van verse gerechten op maat. Wij zijn de partner van klanten die - net als wij - geloven dat iedereen moet kunnen genieten van verse gerechten, ongeacht hun specifieke voedingsbehoefte. Vanuit onze oorsprong als groentewinkel zijn wij altijd bezig geweest met het belang van verse voeding. Daarnaast hebben we de wetenschappelijke kennis en kunde in huis gehaald om dit aan te kunnen bieden aan alle doelgroepen: van jong tot oud."
Adres: Taanderstraat 9a, 2222BG Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071-408 41 40
Stad: Katwijk
Route: Taanderstraat 9a
Postcode: 2222BG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Eetgemak overname, Bidfood eetgemak, Eetgemak opwarmen, Eetgemak België, Werken bij Eetgemak, Eetgemak Groep omzet, Eetgemak halal, Vers voor Thuis
Recensies
De meeste maaltijden zijn vaak smakeloos, het vlees is vaak niet mals / droog, en de groenten wat aan de harde kant, weinig variatie. werkzaam in verpleeghuis waar de bewoners veel klagen over het eten sinds we over zijn gegaan op eetgemak. Het enige makkelijke is, dat het zo warm is in de regenereer oven.
De maaltijden zijn simpel veel aardappel pure, niet voedzaam hongergevoel en smaakloos, ik vertel dit omdat ik vaak mee eet bij mijn zoon die begeleid woont.
Losadres sterk verbeterd sinds de nieuwe docks er zijn!
Heel erg slecht . Verschrikkelijke maaltijden zijn het . Smaakloos . Klef . En papperig . Heel weinig en uiteraad niet voedzaam !!!
Mooi net bedrijf
Goed bezig met het inpakken van lunches
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid