facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eeterij Tante A'n

Eeterij Tante A'n
"Sfeervol eten & drinken bij hét leukste restaurant in Hollum. Schuif aan bij de gezelligste tante van Ameland!"
Adres: Oranjeweg 1 , Hollum 9161 BV, NL
Telefoonnummer: 0519 556 470
Stad: Hollum
Route: Oranjeweg 1
Postcode: 9161 BV


Openingstijden

Maandag: 11:00-21:00
Dinsdag: 11:00-21:00
Woensdag: 11:00-21:00
Donderdag: 11:00-21:00
Vrijdag: 11:00-21:00
Zaterdag: 11:00-21:00
Zondag: 11:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Hollum, Restaurant Hollum afhalen, Beste restaurant Hollum, Visrestaurant Hollum, Restaurant Nes, De Griffel Hollum menukaart, Restaurant Nes Ameland, Lunch Hollum
Recensies
Genoten van de high tea gisteren! Heerlijke zelfgemaakte hapjes: broodjes tonijnsalade, Amelander kaas en carpaccio - scones met clotted cream en perencompote - mosterdsoep - yoghurt met vers fruit en muesli - divers gebak. Ruim voldoende ;- Zag er echt geweldig uit en smaakte heerlijk. Echt waar voor je geld. Een aanrader dus.
Ik heb met mn zusje en dochter fantastisch gegeten bij tante An in Hollum Wat een sfeervolle ambiance met een fijne energie. De gerechten zijn kunstwerken met een sensatie qua.smaak en combinaties van kwaliteit voedsel. Zeker op het gebied van vegetarisch Uitmuntende bediening, gastvrij, persoonlijk. Een dikke 10 Echt een aanrader .
Tante A'n is een gezellig etablissement met een mooie ansichtkaart. Wij zijn er nu 2 keer geweest en beide keren smaakte het ons heerlijk. De prijs/kwaliteit verhouding is goed te noemen en als we weer terug komen op het eiland gaan we zeker ook weer bij Tante A'n aan.
Heerlijk gegeten. Je krijgt precies wat er op de kaart staat en dat maken ze heel goed. Bediening is vlot en vriendelijk. Een aanrader voor iedereen die gezellig een hapje wil eten zonder veel poespas.
Mooie plek, goede sfeer, vriendelijke bediening. Erg leuk dat we via hun een kaartje naar opa konden sturen. Ik heb vaker zeebaars gehad maar dit was echt super super lekker! Ging ook zeer goed samen met de hollandaise sais en de gestoofde venkel. Heerlijke Chardonnay uit de carcassonne streek erbij gehad. Dessert was ook heerlijk, al vond ik het te ver weg van arretjescake, het was alsnog erg lekker. De italiaanse mousse was ook zeer smaakvol!
Heerlijke avond gehad. De Amelandse Paella is een aanrader. Super fijne stoelen en vriendelijke en gastvrije bediening. De dames moesten hardwerken en waren heel aardig.
Wat hebben wij heerlijk gezeten! Echt een fijne locatie met een mooi terras. Vriendelijke bediening en lekker eten. Wij komen hier graag nog een keer terug.
Heel leuk, vriendelijk personeel dat ervoor zorgde dat we ons echt welkom voelden. Heerlijk eten. We hebben alles bij elkaar een fantastische avond gehad!Eten: 5/5
Super plek waar je heerlijk kunt eten!! Met name als je Coeliakie hebt!! Bijna alle gerechten diner zijn of kunnen glutenvrij!! Chapeau!! Ook een hightea glutenvrij was geen probleem!!
Heerlijk gegeten, we kwamen wat laat en hadden niet gereserveerd. Er was nog een tafeltje voor ons gelukkig. De heilbot was erg lekker, heerlijke korst en lekker aardappeltaartje erbij. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Eeterij Tante A'n.

Hollum modern europees

openingstijden, locatie, vervoer. Oranjeweg 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Eeterij Tante A'n adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Eeterij Tante A'n. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Eeterij Tante A'n delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid