facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eeterij 't Getij

Info

Eeterij 't Getij is de gezelligste eet gelegenheid aan de Maasplas/Neswaarden in Aalst.

Geschiedenis

Voor een hapje of een drankje , kinderfeesten,/verjaardagfeesten,receptie,jubileum ,of trouwerij u kunt bij ons terrecht !!

Adres: Zaaiwaard 3, 5308JK Aalst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0614648324
Stad: Aalst
Route: Zaaiwaard 3
Postcode: 5308JK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro d'n Duuk Bistro d'n Duuk 4 meter
Kipz Sateej Kipz Sateej 872 meter Vreselijke ervaring met Dr. GUDRUN CORNELIS & papa's ID in POE__P Dr. GUDRUN COR...
Recensies
Wij zijn hier gisteren wat wezen drinken met familie. Eigenlijk wouden wij wat eten maar dat kon niet want alles was vol. Dat was belachelijk ik heb de hele dag gebeld vanaf 11 uur en niemand nam op. Uiteindelijk langs gegaan en alles was al vol. Te druk geen tijd om telefoon op te nemen. Er waren borrelhaojes beloofd daar werd moeilijk over gedaan. Daarna kregen we het wel maar simpel brood met smeersels en wat kaas was op. Kregen we wel macho’s veel duurder en een smerige koude pizza. De speeltuin is er leuk voor de kids maar de rest is echt om van te huilen. Zelfs de bediening aas niet vriendelijk. Het was echt zon tent van ja we zitten bij een haven camping en meertje dus de inkomsten komen toch wel. Nooit heen gaan neem lekker self drinken mee.
Wij hebben hier op Hemelvaartsdag gegeten. Het eten was heerlijk. Alleen de klantvriendelijkheid was ver te zoeken. Gelukkig hadden wij gereserveerd en hadden we dus een tafeltje. Helaas moesten we wel een tijd wachten op ons tafeltje, en lieten ze ons gewoon staan. Er waren ook mensen die gingen aan een tafeltje zitten en dan na 3 kwartier daar te hebben gezeten kregen ze te horen dat het vol was. Ondanks de lange aankondigingen dat er warm weer aankwam waren dondermiddag bij het kioskje al vele verschillende soorten ijs uitverkocht en bv de appelsap. Op één of andere manier was het restaurant er nog niet klaar voor. Op zondagochtend wilden we even lekker een bakkie doen met een appeltaart erbij. Op het terras was iemand druk bezig om een tafel te dekken, zag ons gaan zitten. Liet ons zitten, toen we op een gegeven moment vroegen of we wat mochten bestellen, bleken ze gesloten te zijn. Het is wel zo netjes om dat te melden als je ons ziet gaan zitten. Tip van onze kant negeer de mensen niet. Je mag ook zeggen, ik kom zo bij u. Dat is al heel anders dan gewoon niet rondkijken en oogcontact zoeken.
Leuk als je een snack of patatje wil. Vandaag had onze kok helaas de plank misgeslagen op iets als een broodje hamburg met patat. Ik hoop dat dit een pechgeval was.
Leuke tent, ongedwongen sfeer en heerlijk gegeten! Zeker ook voor de watersportgasten een uitkomst! Voor herhaling vatbaar!
Erg leuke locatie. Zeer vriendelijk en enorm gastvrij. Eten en drinken uistekend!! Alles is mogelijk!!!
Superleuk! Goede bediening en gezellig zonnig terras, lekker eten voor niet teveel geld!
Mooie tent. Vriendelijke bediening en eten tegen een eerlijke prijs
Gezellige plek, met eenvoudig maar eerlijk voedsel.
Vertaald door Google Eén ober voor het hele restaurant op een vrijdagavond. Hij was een beetje gestrest en de service leed daaronder. Toch was hij vriendelijk. Helaas was het eten niet de beste. € 17 voor een vette schnitzel met verbrande ham. Geen drankenkaart. Origineel Ein Kellner für das komplette Restaurant an einem Freitagabend. Er war etwas im Stress und darunter leidet der Service. Dennoch war er freundlich. Das Essen war leider nicht der Hit. 17€ für ein fetttriefendes Schnitzel mit verbranntem Schinken. Keine Getränkekarte.
Vertaald door Google verbleef in de herfstvakantie op Park Het Esmeer. We waren ook van plan om in het restaurant te eten. Wij waren er voor 4 dagen en het restaurant was alleen gedurende de 4 dagen gesloten. Zelfs de dames aan de receptie wisten niet wat er aan de hand was. Naar onze mening gaat het restaurant pas open als er voldoende mensen in het park zijn en dat is de moeite waard. Zelfs de kantine was niet open zodat de kinderen een kleine snack of ijsje konden halen. Origineel waren in den Herbstferien im Park Het Esmeer. Wir hatten auch vor im Restaurant essen zu gehen. Wir waren 4 Tage vor Ort und in den 4 Tagen war das Restaurant nur geschlossen. Selbst die Damen an der Rezeption wussten nicht was los ist. Unsere Meinung hat das Restaurant nur geöffnet wenn genug Leute im Park sind und es sich lohnt. Nicht mal die Cafeteria hatte geöffnet so dass man den Kindern mal einen kleinen Snack oder Eis holen konnte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid