facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eeterij de Keienpomp

Eeterij de Keienpomp

Info

Wij zijn hard aan het werk om van de Keienpomp een frisse, hippe zaak te maken om in september 2019 de deuren weer te kunnen openen. Wij hebben ontzettend veel nieuwe ideeën en hebben er super veel zin in om die werkelijkheid te maken.



"Wij zijn weer open! Heerlijk verse friet veel eigengemaakte producten en vers schepijs.Lekker eten voor een zeer betaalbare prijsVoorlopig in deze moeilijke tijd zijn wij open voor afhaal. En we bezorgen thuis.Ingangsdatum is: 16 maart 2020."
Adres: St. Janstraat 10, 4741 AP Hoeven
Stad: Hoeven
Route: St. Janstraat 10
Postcode: 4741 AP


Recensies
Lekker gegeten tegen een goede prijs. Met z'n vieren gaan eten en elk iets anders genomen van de kaart. Smaakte prima! Vriendelijk personeel. Misschien nog een speciaal biertje op de kaart zetten voor een extra ster ; We komen zeker nog een keer terug.
Lekker gegeten....aardig personeel en leuke plek om te eten!
Gek genoeg zijn de burgers hier niet zo goed. Droog en taai. Maar de rest is heerlijk. Lekkere friet, lekkere saus, lekkere snacks. En heel vriendelijk personeel. En ook nog spotgoedkoop! Zeker een aanrader. Het softijs vond ik helaas een stuk minder.
Personeel is weer als vanouds! Gelukkig! Enorm plus punt is het schepijs nu de zevendehemel weg is een goede vervanger.
Super gegeten lekker stoofpotje met friet Jurgen saté was ook lekker en een heerlijke uiensoep bediening was ook snel echt een aan raderen
Vriendelijk personeel betaalbaar ,in een woord het was lekker ,Een dikke pluim Chapeau heel goed zo ziet er ook gezellig uit .
Hele vriendelijke bediening en heerlijk eten!
Geweldig je kan er goed eten echt een aanrader.
Wij hebben daar echt heerlijk gegeten
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid