facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eeterij Bij Ons Op Den Dijk

Adres: 90 Lithse Dijk, 5397 EE Lith (plaats)
Telefoonnummer: +31613349410
Stad: Lith
Route: 90 Lithse Dijk
Postcode: 5397 EE


Recensies
Gisteren heerlijk gegeten met de Fam. Vissers ter ere van de verjaardag van mijn schoonouders, een heel leuk en gezellig etablissement met een geweldige gastvrouw en gastheer die heerlijke gerechten op tafel wisten te toveren. Mijn complimenten het was een gezellige avond voor een heerlijk drankje en lekker eten is dit een super adres. Bedankt voor de geweldige avond, ik kom er zeker terug.
Een heerlijke maaltijd gegeten ondanks dat de keuken eigenlijk niet meer open was! Blijkbaar keken wij dermate hongerig dat wij toch mochten plaatsnemen en bestellen! Een sterk staaltje gastvrijheid! Deze ervaring gecombineerd met een prachtig uitzicht over de Maas zorgde voor een heel gezellige avond.
Wat een fantastische belevenis was deze avond. Prima heerlijk eten. Een heerlijke mosterdsoep. Een verassende vis schotel en veel vlees soorten incl wild. In plaats van de vaak geleverde frietjes hadden ze hier een iets andere variant wat ons alles prima is bevallen Zeker komen we hier nog eens aan. Groeten de krukken/krikken. UPDATE: De sigaar is natuurlijk NIET aan gestoken. Roken in een restaurant dat is niet toegestaan.
Super lekker gegeten maar het was wel erg veel. Een wild schotel voor 6 personen met o.a. hert, zwijn en eend. De schaal was niet leeg op het eind, zoveel vlees lag er op maar wel heel lekker.
Een belevenis in "Het dorp aan de rivier". Een feest. "Van zo veel mogelijk lekkere dingen genieten op een avond." De kok en zijn vrouw hebben ons hierbij perfect geholpen. -Gerechten voor één persoon werden geserveerd op twee borden of op één groot bord met bestek voor twee personen. _Op voorstel van de kok werden verschillende delen van een lam bereid en opgediend met bijpassend garnituur waarbij o.a. gegrilde groene asperges en heerlijke eerlijke aardappelpuree. _De smaken waren steeds puur of zacht gekruid. _De porties waren zeer royaal. Het overgebleven vlees werd vacuüm verpakt meegegeven. Het stoere en brandschone interieur, de gezellige gastvrije bediening, uitzicht op een weide met schapen en koeien en op de rustige rivier de Maas maakten de avond compleet.
Het eten was super de biefstuk groot en heerlijk klaar gemaakt door de kok. De bediening is ook super alles is gewoon lekker! heerlijk ijs . Het is een echte aanrader. Joop en yvonne ga zo door . Groetjes uit Dreumel
Heerlijk eten met een ongedwongen sfeer. Hier ga je zeker niet met honger de deur uit want dan doe je zelf iets verkeerd!
met tweede kerstdag samen met me ma wezen eten en ik moet echt zeggen topclasse wat ze doen en de sfeer en t eten een 6 gangen diner op en top top
Eten goed..klantvriendelijk wat minder enthousiast
Mooie gerechten en ruime porties. De gastvrouw is professioneel en vriendelijk. Het eten is zeer goed bereid, heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid