facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcounter de Banjer Peize

Eetcounter de Banjer Peize
"Eetcounter de Banjer, al jaren een begrip in Peize en omstreken."
Adres: Hoofdstraat 37a, 9321cd Peize
Telefoonnummer: 0505033570
Stad: Peize
Route: Hoofdstraat 37a
Postcode: 9321cd


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 20:00
Dinsdag: 11:30 - 23:00
Woensdag: 11:30 - 23:00
Donderdag: 11:30 - 23:00
Vrijdag: 11:30 - 00:00
Zaterdag: 11:30 - 00:00
Zondag: 12:30 - 22:00

Recensies
We hebben al een paar keer problemen gehad met bestellingen. Als je bijvoorbeeld langskomt en besteld voor hier opeten op een druk moment laten ze je veel te lang wachten op je eten. Wij hebben 45 minuten moeten wachten. De volgende keer hebben we gezegd dat we het meenemen. Ook is er een paar keer iets verkeerds meegegeven. Dit werdt achteraf wel gewoon opgelost maar dat is nog steeds wel vervelend. Het eten is verder wel prima. Dus als je je eten op tijd en het juiste krijgt dan is het een prima snackbar.
Wij hadden een hele grote bestelling. Willen het op de fiets meenemen. Echter het waren 3 hele grote papieren zakken, waarvan men zei dat ze het wel even gingen brengen. Fiets alvast maar vooruit werd er gezegd. Het werd netjes afgeleverd en alles was aanwezig. Zelfs nog extra saus. Iedereen was tevreden. Hartelijk dank voor de service en de heerlijke snacks! Tot een volgende bestelling!
Telefonisch besteld, geen lange wachttijd. Gewoon lekker zoals patat met snack hoort te zijn :Eten: 4/5
Telefonisch besteld, op de genoemde tijd opgehaald. Prima patat en snacks. Vriendelijk personeel.Eten: 4/5
Dik voor mekaar, lekker gegeten!
Goedemiddag wat kan ik voor u doen? vroeg een vriendelijke vrouw. Ik bestelde een braadworst met mosterd. De worst sneed ze op mijn verzoek in. Bij het bakken gaat de worst daardoor een beetje open staan en verdwijnt er wat van het vet. Heerlijk koud biertje er bij en het smullen kon beginnen. 4,80 euro. De Banjer is een fijne plaats om even te zijn rond lunchtijd.
Goede kwaliteit en heel vriendelijke bediening! Aanrader.
Heerlijke doorgebakken patatjes gegeten!Eten: 5/5
Super lieve mensen! Heerlijke patatjes en GLUTENVRIJE patatjes en frikadel. Helemaal super! Toilet ook nog eens super schoon!
Heerlijk gesnackt, erg vriendelijk personeel !Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid