facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafe Westgaag

Info

Eetcafé Westgaag voor een heerlijke bak koffie, lunch, diner of borrel. Ook beschikken wij over een cateringservice! Wij verwelkomen u graag.

Geschiedenis

Eetcafé Westgaag is een eetcafé met een uitgebreide menukaart, waar u ook gezellig een kop koffie en of borrel kunt drinken.

Eetcafé Westgaag is niet alleen een eetcafé maar verzorgen ook buffetten op locatie. Daarnaast bezorgen wij ook onze gehele menukaart tijdens onze openingstijden aan bedrijven.



"Restaurant, terras, catering, ontbijt, lunch, diner, overwerkmaaltijden"
Adres: Transportweg 1 , Maasdijk 2676 LM, NL
Telefoonnummer: 0174 513 146
ln.gaagtsewefactee@ofni
Stad: Maasdijk
Route: Transportweg 1
Postcode: 2676 LM


Openingstijden

Maandag: 06:00-21:00
Dinsdag: 06:00-21:00
Woensdag: 06:00-21:00
Donderdag: 06:00-21:00
Vrijdag: 06:00-21:30
Zaterdag: 06:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: eetcafe westgaag menu, westgaag dagmenu, westgaag verjaardag, westgaag telefoonnummer, eetcafe westgaag vof openingstijden, westgaag dagschotels, westgaag online bestellen, westgaag bestellijst
Recensies
Gezellig restaurant, vriendelijke bediening en goed eten! Prijs kwaliteit verhouding is ook een dikke prima : Het brood vooraf was super vers en had zo'n lekke krokent korstje. Wij hadden als hoofdgerecht de spareribs onbeperkt en die zijn zeker aan te raden! Vlees valt zo van het bot.
Hele goede prijs kwaliteit. Formeel een truckers restaurant maar die uitstraling heeft het zeker niet meer. Volle buik gegarandeerd, bediening zeer netjes en snel. Ideale plek voor een snelle maar verse en smakelijke hap. Pittigheid mag bij sommige gerechten iets pittiger. Aanrader.
Met mijn collega's gaan eten op een woensdag avond, de dame die 40 jaar in dienst was heeft net als de jarigen die avond ook een spuit fontein gekregen bij haar ijsje, super bediening, lekker eten, mooie ambiance heel erg druk dus vooraf reserveren is wel vereiste, het enige jammere is dat het op een enorm druk punt zit met veel verkeer.... Maar misschien is dat ook wel de charme.... Echt heerlijk gegeten.....
Vriendelijke en snelle bediening, klant heeft de aandacht. Uitgebreid menu, en het smaakt altijd heerlijk.Eten: 5/5
Een aangename verrasing. gelegen op een beetje een bijzondere plek waren we er tot gisteren iedere keer langs gereden. tot gisteren dus. we hebben heerlijk gegeten in de serre, gezellige vlotte bediening. echt heerlijk eten en een heerlijke relaxte sfeer. wij waren er voor het eerst maar zeker niet voor het laatst. absolute aanrader
Gisteren er wezen eten .. Van horen zeggen , die ,, Moet,, je proberen de beroemde westgaag burger.Dat is zeker een aanrader Een mega grote burger met echt heerlijk vlees, lekker krokant spek en verder wat er op een hamburger hoort! .Attente vriendelijke bediening en vlot met verzorgen van eten & drinken .Ga er zeker graag nog eens eten .
Update, ook in de avond wezen eter. Ook top. Aanrader. Je krijgt een goed gevuld bord eten. Smaakt heerlijk. Ik had nasi saté en mijn vrouw een broodje je kun je eraf laten puldpork. Top.
Al jaren groot fan van dit restaurant! Maar de laatste keer, eind April namen we vrienden voor de eerste keer mee om daar een hapje te eten.. De mannen namen Spareribs en ik en vriendin de Zalm, maar de Zalm was echt zo droog, en m'n vriendin vond het ook. Zou verse groente bij zitten, maar was een heel kleine beetje iets van blokjes groente, leek wel uit blik. Geen leuke opmaak van de borden, Dus een Zalm en dat beetje groente. Niet gewend van De Westgaag. Ook één klein bakje friet en twister friet met 4 pers...we vroegen gelijk om nieuwe zo weinig was t. En toevallig zei ik vorige week tegen iemand dat het de laatste keer zo tegen viel, zegt zij: ja vond ik ook..bleek ze ook de Zalm genomen te hebben en vond hem heel droog..dus lag niet aan mij gelukkig..Maar Jammer dus...
We hebben hier met z'n tweeën gegeten en bij de bestelling specifiek de zwangerschap benoemd. Helaas kwam het vlees toch echt niet volledig gaar aan. Ze hebben het vlees daarna nogmaals gebakken, wat de kwaliteit niet ten goede kwam. De smaak van mijn burger was wel prima en de bediening was vriendelijk en snel. Verder klopte het menu niet, de prijzen waren niet up to date. Maar daarentegen waren de prijzen best oke. Als toetje hebben we de iced coffe genomen, maar die kwam lauw aan en was meer slagroom dan ijs of koffie. Geen aanrader dus. Al met al geen bijzonder goede ervaring gehad hier de eerste keer, ondanks de goede verhalen die ik gehoord heb.
Altijd gezellig en goed eten... Altijd leuk welke mensen je daar weer tegenkomt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid