facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafe Walkabout

Eetcafe Walkabout

Info

Eetcafé Walkabout

Geschiedenis

Australische eetcafé / Aussie pub
Grote Markt 52
076-5138749

G'day mate! Ons Australische eetcafe bestaat uit een restaurant en café gedeelte met een leuk terras voor de deur. Het café gedeelte is een erg gezellige plek om lekker te borrelen in heel knusse sfeer. Elke vrijdag avond organiseren we 'Walkabout Unplugged' waarbij muzikanten en bands 'unplugged' pubmuziek spelen van 22.00 - 01.00 uur.

De keuken serveert 7 dagen per week lekkere betaalbare maaltijden en heerlijke Australische gerechten zoals Kangoeroe en grilled steaks, Baramundi, BBQ Ribs, Beef & Shrimp platter, etc.

Daarnaast is ons menu uitgebreid met een pie menu bestaande uit 5 heerlijke home-made pies (Australische pastijtjes). En hebben we een exclusief hamburger menu bestaande uit 10 verschillende super-size XXL burgers, van echte Aussie Burgers tot Hawaii Burgers en Double Deckers.

Onze vaste daghappen zijn:

Monday: Huge Aussie Burger 8,30
The biggest & baddest (cheese)burgers in town!!
XXXL Hamburgers met sla, uien, augurk, tomaat en Aussie sauce!

Tuesday: Steak Day € 9,30
Malse biefstuk met pepersaus

Wednesday: BBQ Spare-ribs € 9,70
BBQ gemarineerde spare-ribs met knoflooksaus of sweet chili sauce

Thursday: Saté Special € 9,50
Huisgemaakte kipsaté, geserveerd met satésaus, kroepoek, gebakken uitjes en atjar.

See ya soon @ Aussie Pub Walkabout

Walkabout crew



Adres: Grote Markt 52, 4811XS Breda
Telefoonnummer: 0765138749
Stad: Breda
Route: Grote Markt 52
Postcode: 4811XS


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 02:00
Dinsdag: 17:00 - 02:00
Woensdag: 17:00 - 02:00
Donderdag: 17:00 - 02:00
Vrijdag: 13:00 - 02:00
Zaterdag: 12:30 - 02:00
Zondag: 13:00 - 02:00


op zoek naar gerelateerd: Walkabout Breda menu, Walkabout Breda eten, Australisch restaurant Breda, Ned Kelly Breda, Walkabout meaning, Walkabout Aboriginal, Walkabout Breda carnaval, Walkabout Australia
Recensies
De deal op maandag is 9.90 voor elke burger, behoorlijk koopje. Voor 17 euro, de reguliere prijs, had ik deze burger het echter niet waard gevonden. Smaak was prima, broodje wel slap. Het is ook maar goed dat je het vlees niet op zich eet, het smaakte naar te gekruid vlees van de supermarkt. Bediening was erg behulpzaam en sfeer was goed.
Heerlijke Aussie hamburger met bijpassende Australische biertjes. erg gezellig Misschien een beetje een eigenaar rumoerig. Toffe locatie om na een dagje stad even in een fijne ambience de dag af te sluiten.
Heerlijk gegeten. Spareribs waren heerlijk mals. Klein - puntje is dat ze Pepsi serveren.
Goede kaart met voor ieder wat wils. Helaas geen cocktails op de kaart, wat wel een misser is. Het is aan te raden te reserveren momenteel, er moet vermeld worden dat ondanks de drukte de bediening erg hun best doet om je toch goed van dienst te zijn. Kwaliteit van het eten was goed, helaas was de soep in ons geval niet helemaal warm. De sfeer binnen is zoals die in een bruin eet café hoort te zijn, gezellig en met achtergrond muziek waardoor een goed gesprek mogelijk is. Er zitten fijne tussenpozen tussen het opdienen van de gerechten. De prijs is gewoon goed te noemen, 3 gangen keuze menu voor 27,50 euro inclusief koffie is niet te duur. De locatie is ook makkelijk bereikbaar, na het eten kan je dan ook nog plaats nemen op de vele terassen in de buurt op de markt. Ondanks de misser met de soep toch aan te raden.
Gezellige bar. 's avonds leuk met live muziek. Uitstekend om rustig te zitten en te borrelen.
Lekker gegeten kangoeroe biefstuk is aanrader, verse dikke frietjes waren wel véél te zout. Redelijke prijzen. Jammer dat de medewerkers niet op 1 lijn zaten wat het splitsen van de rekening van 8 personen betrof. Maar door onszelf goed opgelost.
Ik kom al jaren bij Walkabout voor de heerlijke hamburgers! Gisteren ben ik er voor het eerst sinds de pandemie weer eens gaan eten, en tot mijn teleurstelling hadden ze de kaart verkleind, en de gerechten aangepast. Je krijgt niet standaard meer frietjes bij je burger, maar deze kan je los bijbestellen ze hebben de prijs van de burger volgens mij wat verlaagd, en voor de frietjes moet je nu dan extra betalen. De broodjes zijn naar mijn inziens ook veranderd en je krijgt weinig tot geen sla/rauwkost bij je burger, een beetje kaal dus. Al met al was het eten wel lekker, maar ben ik iets minder enthousiast weggegaan dan normaal.
We zijn hier komen eten met vrienden die in Breda wonen. Voor een hongertje deze locatie binnen gestapt en zeker niet teleurgesteld geweest wat een goeie kok is hier in het werk! Ik nam de kangeroosteak met frietjes en die was heerlijk. Goed gebakken nog mals en rood vanbinnen zoals ik het graag heb en goed gekruid. Heb ik met zeer veel smaak op gegeten. Enig minpuntje de salade was droog zonder dressing bij. Mijn partner koos voor een plaat met verschillende soorten vlees en vroeg om deze waar mogelijk extra pikant te maken omdat hij dit graag eet. Dit werd ook zeer lekker en pittig zoals gevraagd geserveerd. Deze locatie is zeer aan te raden en is er ook voor een gewoon drankje zeer gezellig met erg vriendelijk personeel.
Dupont Saison & Leffe Blond van de tap met broodje kroket gehad. Alles smaakte prima, personeel zéér vriendelijk. Terras is super en binnen hing een goede sfeer
Bediening niets op aan te merken, goeie zit, leuke locatie. Het eten is wel echt benedenmaats. Spareribs €18,50 ... Voor twee kleine stukjes met een bakje chilisaus. Dat mag in een eetcafé als dit niet meer dan €12,50 kosten. Dan was het redelijk geweest. Verhouding prijs-kwaliteit gewoon scheef. Dat kan op de Grote markt echt beter voor dat geld. Zou hier niet kiezen nogmaals te eten
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Eetcafe Walkabout.

Breda restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Grote Markt 52 breda café kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Eetcafe Walkabout adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Eetcafe Walkabout. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Eetcafe Walkabout delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid