facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafe Vieze Vingers

Eetcafe Vieze Vingers

Info

Eetcafé Vieze Vingers, het enige bourgondische restaurant in Vlaardingen waar je kunt eten zonder bestek!

Geschiedenis

Eetcafé Vieze Vingers, het enige bourgondische restaurant in Vlaardingen waar je kunt eten zonder bestek!

Adres: Doggerstraat 1, 3134 KD Vlaardingen
Telefoonnummer: 010-2341353
Stad: Vlaardingen
Route: Doggerstraat 1
Postcode: 3134 KD



op zoek naar gerelateerd: restaurant vlaardingen, restaurants vlaardingen, catelain rack, ziezo vlaardingen, doggerstraat 1 vlaardingen, schnitzel restaurant vlaardingen, goedkoop restaurant vlaardingen, restaurant hoogstraat vlaardingen
Recensies
Heerlijk gegeten! lekker stokbroodje vooraf genomen met meer dan genoeg smeersels.. De aioli was zelf gemaakt en smaakte echt zeer goed. Als hoofdgerecht hebben we gekozen voor de mix van de kaart voor 3 personen we waren met zijn 4-en, omdat dit meer dan genoeg moest zijn volgens het personeel. En dat bleek ook zo te zijn ik denk dat we voor 6 man nog genoeg hadden gehad. Alles smaakte goed en zeker de kip is aan te raden! De bediening was goed en nam de tijd voor een praatje. Ook mocht de kleine nog even achter de bar en in de keuken kijken. Top zaak! Hier komen wij zeker terug!
We kwamen binnen via de app van Social Deal. Zag er leuk uit, maar het eten viel ons tegen. Mosterdsoep gebonden bouillon blokjes die gewoon niet lekker was, saté was van haas van varken maar niet gaar dus moest terug naar de keuken. Geen groenten erbij. Gang 3 was een kopje koffie of thee omdat het via Social deal was, anders waren er meer keuzes geweest. Dat verbaasde me wel. Ik zie veel positieve recensies, misschien had ik een beetje pech dit keer. Kan gebeuren. Het zag er wel gezellig uit en het personeel is zeer vriendelijk en toeschietelijk.
Gegeten daar .. Klein hoofdgerecht .. Geen groente bij de hoofdschoten reden .? Ja sorry druk op zaterdag .tja belachelijk .nou ja meer een hapje .. Leukste eetcafe van de regio .? Nee hoor .echt niet .contact gehad met de kok achteraf .. Sate is het zelfde als kippen dij zei hij. Oja . er zat pindasaus op ipv knoflook ...ja wat . dus bekertje oma friet + 3 kippendijen. Zonder groente .1 halve kip met bekertje friet .ook geen groente. 2 biertjes en 2 ijsthee.mandje stokbrood met amper kruidenboter .4.80 .oja ze zeggen niet dat dit bijna 5 euro kost.totaal 48.90 kassa. Aflegggers .. Ga hier nooit eten .
Mooie warme gezellige locatie. Parkeren voor de deur, goed toegankelijk. De opzet, een eenvoudig menu maar van goede kwaliteit en met zorg bereid, proef je er echt vanaf! Waar voor je geld dus. Makkelijk te eten zonder bestek Waar blijven al de Vlaardingers? Ook voor gezinnen met kinderen een aanrader!
Goed, gezellig en lekker. Leuke ambiance en sfeer met erg vriendelijk personeel. Via socialdeal besteld. We konden de deal ter plekke ook nog iets aanpassen naar wens. Goed geregeld dus. Wij komen hier zeker terug.
Via social deal, eten was erg basic, eten zonder bestek voegt zo weinig toe, misschien leuk voor een kinderfeestje. Bediening wat kwam amateuristisch over.
Eten was goed te doen concept is leuk wordt alleen niet door ieder gewaardeerd geen lepel bij de soep wordt meegeleverd... Bediening kan beter Kip was op
Heerlijk gegeten . Sfeervol ingericht en zeer vriendelijk personeel. Eigenaar heeft veel moeite gedaan om glutenvrij eten te verzorgen. Top!
Gezellig eetcafé met een leuk concept: alles eten met de handen! Regelmatig zijn er leuke acties en worden er feestavonden georganiseerd. Vriendelijk personeel. Het eten is van goede kwaliteit.
Heerlijk gegeten. Heel leuk concept op mooie locatie. Zeer vriendelijke bediening. Ga graag nog eens terug.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Eetcafe Vieze Vingers.

Vlaardingen themarestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Doggerstraat 1 vlaardingen bar en grill kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Eetcafe Vieze Vingers adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Eetcafe Vieze Vingers. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Eetcafe Vieze Vingers delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mallebabbe2.0 Mallebabbe2.0 708 meter Zalm heerlijk
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid