facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafe Sjuul

"Eetcafe Tante Sjuul by Anja, het kleine Duitse restaurant in Heeg! Gelegen in een van de mooiste jachthavens in Friesland. Jachthaven de Eendracht in Heeg!Helaas is in de hoogseizoen een tijdige reservering aanbevolen"
Adres: It Eilan 68 , Heeg 8621 CT, NL
Telefoonnummer: 06 21415013
Stad: Heeg
Route: It Eilan 68
Postcode: 8621 CT



op zoek naar gerelateerd: restaurant heeg, puur genieten heeg recensie, lunchen in heeg, horeca heeg, iens heeg
Recensies
Wat ‘n leuk, gezellig maar vooral vriendelijk eetcafé. Zo’n vriendelijke ontvangst. Eten heel erg lekker. Service goed. We hebben genoten. Aanrader, wij komen terug.
Genoten hebben wij bij Eetcafe Sjuul heerlijk gegeten op een prachtige locatie aan een zeilhaven. Heel sfeervol en authentiek restaurant met prachtig overdekt terras en fijn terras aan het water. Absolute aanrader! Alleen al voor de charmante en vriendelijke gastvrouw Anja Eten: 5/5
Heel gezellig restaurant op de haven! Eenvoudige kaart met lekkere gerechten voor een vriendelijke prijs. Zeker even bellen van te voren als je wilt eten want het is altijd druk en gezellig! Absoluut een aanrader! Eten hier in het seizoen bijna wekelijks!
Eigenaresse Anja is ontzettend gastvrij en het eten is heerlijk. Binnen is het knus, terras is sfeervol met zicht op de jachthaven.Eten: 5/5
Wat een heerlijk restaurant! Hier wordt gekookt. Met een prinses in de keuken. Echt genieten.Eten: 5/5
Alweer fantastisch gegeten. Bedankt,Anja, keuken en bediening. I’ll be back.
Super gegeten, snelle service en vriendelijke mensen. Het restaurant is leuk gelegen aan de haven van Heech. Zeker een aanrader als je in de buurt bent.
Aan de haven, letterlijk tussen de boten. Heerlijk ongedwongen gegeten. Lieve bediening.
Geweldig Duits eten. Mooie sfeer.Eten: 5/5
Enorm gastvrije eigenaresse en vriendelijk team. Heerlijk Thais gegeten, bereid door de eigen Thaise kokkin. Voor ons een reden om terug te keren naar deze haven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid