facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafe Sas & Jan

Eetcafe Sas & Jan
Adres: Samuel Esmijerplein 38, 3067 AP Rotterdam
Telefoonnummer: +31 10 421 4383
Stad: Rotterdam
Route: Samuel Esmijerplein 38
Postcode: 3067 AP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: sas en jan te koop, eetcafe lage land, openingstijden eetcafe sas en jan rotterdam
Recensies
Nadat we al eerder bij Hotel Restaurant De Gouden Leeuw hadden gegeten was het nu de beurt voor concullega Eetcafe 't Sas. Je merkt duidelijk dat het een niveautje lager is. Wel goede stoelen maar tafeltjes die weer duidelijk aan een schilderbeurt toe zijn. De menukaart is een duidelijk gebruikt en gevouwen A4-tje. Prijzen zijn ook wat lager dan de buurman. Bediening is vriendelijk en ongedwongen. Wij begonnen met wat brood met 3 smeersels: aioli, tapenade en kruidenboter. Prima voorgerecht. Daarna de hoofdgerechten bestaande uit pasta pesto met gewokte groenten en pijnboompitten & rucola. Op zich een prima gerecht, zeker qua hoeveelheid maar de pesto smaak ontbrak. Voor mij de spareribs met knoflook- & bbqsaus. Dit allemaal aangevuld met 2 soorten friet en een coleslaw. De voorgaande ribs hadden wat te lang op de grill gelegen, droog vlees en her en der verkoolde randen. Ik heb echt duidelijk betere spareribs gehad. Om het geheel af te sluiten maar weer de Cappuccino! Ook weer van een bepaalde koffiebrander black...... Helaas wat aan de slappe kat maar een plusje voor het niet voorverpakte koekje.
Ontzettend gezellig , sfeervol eetcafé. En een zeer prettige vriendelijke bediening. Kwaliteit prijs verhouding is prima. Aan te bevelen bij iedereenEten: 5/5
De gerechten zijn goed, smakelijk. Prijzen zeer redelijk. Service zeer goed. De serveersters snappen wat dienstverlening is. Ambiance mag beter verzorgd. Servies vervangen. is versleten dus komt de gerechten niet ten goede .
Leuke bediening en goed eten. Score zit echt tussen de 4 en 5. Lekker gegeten en alles meer dan rijkelijk. Culinaire is het niet, maar gewoon erg lekker. Bediening erg vriendelijk en attent. Locatie, klein en knus. Voor herhaling vatbaar.Eten: 4/5
Wat een lieve jongens in de bediening. Heerlijk gegeten. Genereuze porties. Betaalbaar ook. Miguel, Cornelius en de kokkie bedankt!
Wij hebben 70 jarige verjaardag van mijn vrouw met kinderen en kleinkinderen 13 in totaal in het bovenzaaltje van het eetcafé gevierd. Het zaaltje was zonder dat we dat gevraagd hadden gezellig versierd door de restauranthouders. Speciaal de voorgerechten waren heerlijk, de Vega hoofdgerechten wat minder. Al met al een hele fijne ervaring in een leuke ambiance heel goede bediening. Complimenten voor de eigenaar en de kok ....!!
Heerlijk gegeten voor een sympathieke prijs! Prima gebakken sliptongetjes. Royale porties! Voorgerecht van paling zalm en Hollandse garnaaltjes: zeer royaal. We hebben zitten smullen!
Gezellige en knus eetcafé met unieke en heerlijke gerechten. Ook waren er lekkere biertjes op de tap te krijgen. De bediening was eveneens vriendelijk en top!Eten: 5/5
Heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Zeer vriendelijke bediening.
Heerlijk gegeten. Alles was bereid met verse producten en dat proef je. Zeer vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Eetcafe Sas & Jan. Samuel Esmijerplein 38 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Eetcafe Sas & Jan adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Eetcafe Sas & Jan. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Eetcafe Sas & Jan delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid