facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafe Roots

Eetcafe Roots

Info

Eetcafé roots

De gezelligste huiskamer aan de Nieuwedijk 5 in Vlissingen.

Geschiedenis

Hier kunt u in een ontspannen sfeer genieten van een hapje en een drankje. Wij bieden u een ruime keuze aan lunch- en dinergerechten of een borrelsnack.

Adres: nieuwendijk 5, 4381 bv Vlissingen
Telefoonnummer: 0118411161
ln.stoorefactee@ofni
Stad: Vlissingen
Route: nieuwendijk 5
Postcode: 4381 bv


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 02:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant vlissingen, spareribs vlissingen, restaurant nieuwendijk vlissingen, glutenvrij vlissingen, onbeperkt spareribs eten zeeland, brasserie vlissingen
Recensies
We hebben onbeperkt spareribs gegeten. Er zijn 4 verschillende smaken: hot, sweet, garlic en grand prestige. Ik heb alleen sweet niet geprobeerd. Ik vond hot het lekkerst, maar deze was niet bepaald pittig. Alsnog wel erg lekker!
Helaas, het viel erg tegen. Enorm trage bediening het zal vol en slechts één iemand in de bediening, na het krijgen van de kaart kwam ze pas na een uur na aandringen van ons de bestelling opnemen. De angus steak van mijn vrouw was taai, haar gepofte aardappel was undercooked en mijn spareribs kwamen met moeite van het bot. Gelukkig was de smaak van de spareribs goed en waren de frietjes lekker. Wij gaan er niet meer heen.
Heel goed gegeten en lekker gezeten met vriendelijke bediening, lekker knus niet te groot TopEten: 5/5
Heerlijke gezellig eet/kroegje netjes schoon en verrukkelijk biertje. Uitgebreide drank kaart wat kleine borrel hapjes kaart maar voldoende. Na 17.00 uur kun je er lekker lunchen
Heel gezellig bruin eetcafé, waar je lekker kan eten voor een goede prijs. Donderdag is er een lekkere daghap.Eten: 5/5
Geweldig lekker gegeten. Prima bediening.Eten: 5/5
De zalmsalade was de laatste keer niet zoals die anders was. Ben nu bang om het te bestellen!
Mooi plekje om te eten. Geen poespas. En ziet er top uit. Zie foto. Het smaakt ook top
Het eten was erg lekker en niet al te duur. De serveerster was erg vriendelijk en spraakzaam. Je hebt uitzicht op de haven.
Heel gezellig eet-café met een verbazend interieur. Op onze doortocht hielden we hier een kleine pitstop. Hadden we meer tijd gehad dan hadden we hier ook gegeten want het zag er allemaal overheerlijk uit! Het staat op mijn lijstje voor een volgende keer in Vlissingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid