facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafe De oude Veenhoop

"Eetcafe de oude veenhoopis een gezellige zaak met een warmeen ontspannen uitstraling.Hierdoor voel je je altijd helemaalop je gemak, voor welkegelegenheid dan ook.Het is de plek voor een lekkere lunch,een gezellige borrel ofeen uitgebreid diner.Het enthousiaste team staat altijd voorje klaar en zorgt voor een gastvrij ontvangst.Je geniet echt even van een middag ofavond uit in een warme ambiance.Kom langs en geniet."
Adres: Veenhoopsweg 52, 9422AD Smilde
Telefoonnummer: +31640498884
Stad: Smilde
Route: Veenhoopsweg 52
Postcode: 9422AD



op zoek naar gerelateerd: Chinees Smilde, Eetcafé Appelscha, Restaurant Hoogersmilde, Friterie Smilde menu, Restaurant Smilde, Snackbar Smilde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafe de Oude Veenhoop Eetcafe de Oude Veenhoop 0 meter Héél Goede Schnitzels lekkere patatten en een vriendelijke eigenaar. Met veel smaak g...
Recensies
Héél Goede Schnitzels lekkere patatten en een vriendelijke eigenaar. Met veel smaak gegeten en gedronken. Komen zeker weer langs als we in de buurt zijn.
Mooie en ruime keus op de kaart. Schoonma had een eigen gemaakte gehaktbal, deze was zeer los en erg lekker. Ze heeft er van gesmuld. Misschien de volgende keer ook een eigen gemaakte hamburger?? Vriendelijke mensen en vlotte service. Voor ons een te grote portie, maar wel lekker. Ook erg leuk om even te zitten, ziet er netjes en gezellig uit.
Erg vriendelijk en attent. Leuke inrichting en lekkere muziek. Heerlijke schnitzels gegeten.
De goede dingen: Breekbrood vooraf was erg zacht. Handgesneden patat was precies wat het moest zijn, de diamanthaas erg lekker, en de gegrilde kip shaslick was goed. Slechte dingen: -Eerder genoemde breekbrood had geen smaak van zichzelf. De tapenade, aioli, en kruidenboter voegden daar niet bijzonder veel aan toe. -De gegrilde sparerib was pijnlijk droog en op verscheidene plekken kruimelig zwart. De uitleg: "normaal gesproken krijgt hij vocht van de zak waar hij in zit". Een merkwaardige manier om je spareribs aan te prijzen. Eerst uitdrogen, vervolgens sompig te maken met een papieren zak. Lieve heren, als je de spareribs niet lekker kan krijgen vanaf de gril, haal hem dan alsjeblieft van de menukaart. -Bij het afrekenen werdt de opmerking geplaatst dat "het niet voor mij was", alsof het mijn schuld is dat ik niet gediend ben van halfverbrande gortdroge spareribs. En bedankt. Samenvatting: Niet geheel goed of slecht, maar persoonlijk geen aanrader.
Mixed grill gegeten, met heerlijke sparerib en absoluut niet zoals in een andere review beschreven... Mooie aankleding en prima prijzen. Parkeren: Aan de weg en achter. Speciale dieetwensen: Veel glutenvrije opties
Eerder al een goed georganiseerd feestje hier gehad en nu opnieuw lekker ouderwets goed gegeten! Vriendelijke bediening en goed gevulde borden.
Ook zeer mooie locatie om af te huren voor een feest!
Vriendelijke bediening, mooie locatie en goed eten! Top.
Heerlijk gegeten, met terras. Vriendelijk personeel, aanrader.
Meest bijzondere ongastvrije gastvrouw. Wanneer je mensen waaronder een lief meisje met een collecte bus compleet negeert moet je toch echt een ander bedrijf gaan runnen. Nare bijsmaak aan ons bezoek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid