facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafe Bender

Eetcafe Bender

Info

Bender Eetcafé, genieten van heerlijke gerechten, wijnen en speciaalbieren in ons sfeervolle restaurant of heerlijke terras.



"Ons eetcafé is geopend woensdag t/m zondag vanaf 16.00 uur. Geniet van onze heerlijke hapjes, wijnen en speciaalbieren. Eten en drinken in een ontspannen sfeer."
Adres: Molenweg 2, 6871 CW Renkum
Telefoonnummer: 0317357001
Stad: Renkum
Route: Molenweg 2
Postcode: 6871 CW


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blues at Bender Blues at Bender 0 meter Een vriendelijke en hartelijke ontvangst, je voelt je welkom. En daarna lekker eten w...
Het Pleintje Renkum Het Pleintje Renkum 248 meter Zeer groot assortiment snacks en vriendelijke bediening. Ook de mogelijkheid ter plek...
Recensies
Eetcafé Bender, wat een leuke zaak. Per toeval terecht gekomen we waren naar Kasteel Doorwerth geweest en wilde daarna ergens iets gaan eten. Toen we belde voor een reservering hebben ze zelfs netjes gezegd dat er wel plek was maar niet in de zon. Echter toen we daar aankwamen was er nog een mooie plek vrij jawel in de zon! Het personeel is vriendelijk en er hangt een gezellige rustige sfeer. Alles ziet er netjes uit en is goed onderhouden en of schoon extra hygiëne punten ook voor de schone toiletten! Er waren 2 menu kaarten een vast menu en een maand menu. Ik heb gekozen voor de Zalm Carpaccio met sesamzaad en wasabi mayonaise als voorgerecht, heerlijk en leuk opgemaakt! Als hoofdgerecht heb ik gekozen voor de Diamanthaas met kalfsjus heerlijk ik was vergeten om te zeggen dat ik em liever rare wilde maar dit was een perfecte rare/medium rare gebakken stukje vlees, met een frisse salade wat gegrilde groenten en krokant gebakken frietjes! En als de dessert had ik de Chocolade soufflé met kaneel ijs en verse vruchtjes ook heerlijk. Ik geef ze daarom ook de volledige 5 sterren oftewel echt heel goed! Blijf zo doorgaan!
Heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer, het verraste ons enorm en komen zeker terug.Eten: 5/5
Lovely moment at the afternoon gezellig, goed eten, geweldige bediening en ruim terras. Je voelt je echt welkom.
Heerlijk eten. Leuke bediening. Echt een aanrader!
Heerlijk gegeten en gedronken met een hele fijne bediening.Eten: 5/5
Super leuke eettent, zeer goed eten zeker niet duur! En gezellige bediening. Gewoon laag drempelig zeer goed en gezellig uit eten. Als jullie dichterbij zaten kwamen we zeker terug!
Top Lekker ouderwets gezellig en super gegeten. Zeer vriendelijk bediening en zeer goede kok
Eten is goed bereid. Service aardig. Dranken waren er volop. Dus echt genoten.
Erg goed eten in een rustige entourage! Smaakvolle gamba's en wat een heerlijke tournedos. Een echt mooi stukje vlees.
Snelle en vriendelijke bediening. Hoewel ik er pas twee keer geweest ben, voelde het alsof ik er vaker geweest ben. Super tent, lekkere hapjes en de biertjes gingen er goed in. Cheers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid