facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé Veem

Eetcafé Veem

Info

Eetcafé Veem is verhuisd naar Brasserie & Grill Dux op Roerkade 11! Laat u verassen door het nieuwe interieur en de unieke smaken van onze Josper Grill!

Geschiedenis

De volledig open keuken biedt een interessante kijk op de bereiding van de gerechten. Laat u verrassen door onze koks in het opvallende en unieke pand op de hoek van de Roerkade en Kraanpoort.

Adres: Roerkade 11, 6041 KZ Roermond
Telefoonnummer: 0475-590999
Stad: Roermond
Route: Roerkade 11
Postcode: 6041 KZ


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 23:00
Dinsdag: 17:30 - 23:00
Woensdag: 17:30 - 23:00
Donderdag: 17:30 - 23:00
Vrijdag: 17:30 - 23:00
Zaterdag: 17:30 - 23:00
Zondag: 17:30 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel-Brasserie Dux Hotel-Brasserie Dux 76 meter Super hotel, vriendelijk personeel pluspunt is dat ze twee parkeergelegenheden hebben...
Ondernemersplein Limburg Ondernemersplein Limburg 547 meter Mooi ruim gebouw met diverse diensten en services voor Midden Limburgse ondernemers
Recensies
Wie in Roermond aan het winkelen is geweest, of zoals wij de kerken en de winkels hebben bezocht, krijgen toch op een gegeven moment dorst en trek. Wij hebben een paar dagen uitgetrokken voor toeristisch bezoek aan Roermond, nog in 2017, we hebben dus diverse eetgelegenheden kunnen bezoeken. We zijn bij de St Christopherkerk begonnen en vlak daarbij ligt het eethuis Eetcafé Veem. We zijn daar heengegaan om iets te eten, gewoon gekozen. Maar er is intussen wat gebeurd. Op 1 maart dit jaar 2018 is Eetcafé Veem overgegaan in andere handen. En u bent nu van harte welkom bij Brasserie & Grill Dux! Het oorspronkelijke hotel brasserie Dux is per die datum gewijzigd naar Brasserie & Grill Dux. In het gloednieuwe restaurant kunt u genieten van de lekkerste gerechten van Eetcafé Veem die op de Josper Grill zijn bereid! Helaas, helaas, wij waren er nog toen het eetcafé Veem was, over de nieuwe situatie weten we dus niets. We weten wel dat zowel het eetcafé Veem als het hotel brasserie Dux bijzonder goed bekend stonden en nu nog staan. Hotel Dux krijgt van de gasten een 9,5, het eetcafé van 25 reviews gemiddeld 4 sterren, waarbij de 5 meer voorkomt dan een lager aantal. Wij geven 4 sterren, dat is bij ons goed of uitmuntend, maar laten altijd een ster voor verbetering over. Tijdens ons bezoek hebben wij niets te klagen gehad, prima gegeten en de bediening was vriendelijk. Wij gaan zeker nog eens terug om de nieuwe situatie ten bekijken en wellicht verblijven we dan in het Dux Hotel.
Update: mijn review heeft betrekking tot een bezoek in 2014. Inmiddels zijn er andere mensen in de zaak gekomen die een en ander veranderd hebben, waaronder de kwaliteit van de spare ribs. Die moeten wr dus nog maar weer eens een keer gaan uitproberen. Waardering daarom bijgesteld naar een neutrale beoordeling tot ik er weer eens ben geweest en een actueler oordeel kan vellen. Originele recensie: Ooit 2014 de fout gemaakt om hier te gaan eten en spare ribs te bestellen. Bijzonder knappe prestatie van de kok om ze zo droog als een Afrikaanse woestijn in de zomer te kunnen bereiden. We hadden met twee personen hetzelfde besteld en met de opmerking dat de spare ribs toch wel erg droog waren werd helemaal niets gedaan. Ik weet wel dat "alles naar wens?" tegenwoordig een meer retorisch karakter heeft gekregen maar als er dan eens iemand iets durft te zeggen over je mindere prestaties dan mag je op zijn minst proberen het goed te maken.
Fijne ontvangst bij binnenkomst en een goede bediening aan de tafel. Wij hebben lekker smaakvol gegeten, precies genoeg. Prijs kwaliteit verhouding ligt ook goed bijelkaar. Aanrader om te dineren. Zorg wel voor een reservering. Wij hebben op zondag gegeten en was vol.
Lekker gegeten, snel geholpen en bediening goed! Vooraf niet gereserveerd maar het is verstandig dit wel te doen. Na onze binnenkomst werden diverse gasten geweigerd ivm reeds geplande reserveringen.
Zeer vriendelijk personeel met veel kennis van zaken. Eten is erg lekker en goed bereid. Kaart is redelijk klein dus keuze is wat aan dr kleine kant. Ook zeer gedegen wijn advies. En dit alles tegen prima prijzen.
Lekker eten op een mooie locatie! Spareribs waren lekker alleen geen groenten, maar ja als je spareribs hebt, wil je ook alleen maar vlees eten
Heerlijk gegeten. Mijn Hongaarse gast was blij met de steak. Leuke gastheer
Lekker gegeten,aardige gastheer. wel aan de prijs..
Heerlijk gegeten. Leuke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid