facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé Opa

Eetcafé Opa

Info

Eetcafé Opa

Geschiedenis

In 1993 opende Opa zijn deuren in de Witte de Withstraat in Rotterdam. Na bijna 2 decennia heeft Opa zich ontwikkeld tot een begrip in Rotterdam. Of u nu komt voor een snelle hap, borrel met vrienden of een uitgebreid diner, wij hebben voor iedereen een plekje vrij.

De warmte, het lekkere eten, de vrolijkheid en de typisch Rotterdamse “niks aan de hand” sfeer is voor velen een reden om regelmatig bij Opa terug te keren. Hier zijn wij dan ook heel erg trots op.

Tot ziens bij Opa!



"Gezelligheid, liefde voor het eten en Rotterdamse nuchterheid achter de bar. Opa is het stralende middelpunt van de populaire Witte de Withstraat. De ideale plek voor een gezellige borrel, snelle hap, lunch of juist een heerlijk uitgebreid diner. Een plek waar we met liefde en aandacht alles mooi maken. Wij serveren typische eetcafe gerechten in een modern Opa-jasje met een eigenzinnige twist."
Adres: Witte de Withstraat 49-A, 3012 BM Rotterdam
Telefoonnummer: +31104130094
Stad: Rotterdam
Route: Witte de Withstraat 49-A
Postcode: 3012 BM


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 00:00
Dinsdag: 16:00 - 00:00
Woensdag: 16:00 - 01:00
Donderdag: 16:00 - 01:00
Vrijdag: 12:00 - 02:00
Zaterdag: 12:00 - 02:00
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: eetcafe rotterdam, nrc rotterdam, eetcafe rotterdam centrum, bazar rotterdam, restaurant witte de with, menu eetcafe, oliva rotterdam, restaurant de with
Recensies
super gezellige tent, niet al te druk en wat sneller plek, erg fijn voor een straat als de Witte de with! Lieve bediening, goede kaart en lekkere borrelplank wel veel vlees. Geweldige inrichting en echt een eigen stijltje binnen. Buiten super leuk terras met lekkere bankjes en goed mensen kijken!
Leuke en gezellige plek om te borrelen of te dineren. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Locatie erg gunstig, prijs prima en het eten vonden we erg lekker. Leuk ingericht en nu extra leuk aangekleed in Kerst-sfeer all over the place! Wat ons betreft een aanrader!
Lekker eten, maar de muziek... Ik kon m'n tafelgenoot amper verstaan en hij mij. Ga hier naartoe als je graag naar Nederlandse shithits luisterd of de skihut je ding is :!
Heerlijk gegeten, leuke sfeer en snelle bediening.Eten: 4/5
Een geweldige vrijdagavond gehad! Super gezellige kroeg in een top straat.Sfeer: 5/5
Voor een 2e keer kunnen plaats nemen. Erg leuke knusse bedoeling in de leukste straat van Rotterdam. Naast gezellig borrelen kun je er ook goed terecht voor een lekkere maaltijd
Opa is altijd goed en gezellig. Lekker eten, leuke bediening, mooie zaak. Geldt ook voor het terras in een toffe straat. Ik ben fan.
Gezellig café met lekker lunchbroodje. Vlotte en vriendelijke bediening.
Super avond gehad met 9 vrienden....heerlijk gegeten en gedronken..ToppieEten: 5/5
Lekker eten, vriendelijk personeel, gezellig restaurant.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid