facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé Ootje Eppie

Eetcafé Ootje Eppie

Info

Eetcafé Ootje Eppie is een Nederlands en Thais restaurant in Eemdijk.

Adres: Eemdijk 61, 3754 ND Eemdijk
Telefoonnummer: 0332994100
Stad: Eemdijk
Route: Eemdijk 61
Postcode: 3754 ND


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Eemnes aan het water, Restaurant Baarn, Ootje Eppie buffet, Ootje Eppie recensies, Ootje eppie facebook, Balandra bezorgen
Recensies
Heerlijk Thaise menu’s. Mijn favoriete is de Peking eend! hhhhhmmmm
Heerlijk eten, veel keus nederlands en thais
Afgelopen dinsdag met de boot aangelegd bij de pont. We waren vroeg. Eerst bitterballen en wijntje genuttigd de bitterballen waren echt subliem!, daarna Thais gegeten. Ook overheerlijk! Prettige bediening. Wat wil een mens nog meer? Kortom: aanradertje om deze eetparel eens te bezoeken.
Heerlijk, dat we na een wandeling van 10km hier koffie en een broodje kroket konden afhalen. Dat konden we op een bankje bij de pont over de Eem opeten. Was goed verzorgd en lekker in deze coronatijd.
Heerlijke thaise soep Tom kai
Hier kun je prima eten. De lunchkaart is niet heel uitgebreid, maar de gerechten zijn erg lekker. Het was ook geen enkel probleem om iets te krijgen wat niet zo op de kaart stond. Ook voor diner zit je hier goed.
Leuk restaurant voor lunch en diner zowel Hollandse gerechten en Thaise. Wij hadden een heerlijke Thaise soep waarbij jezelf aan kon geven hoe pittig je het wilde
Het eten is prima. De locatie is is uitstekend voor fietsers en automobilisten die het pontje willen nemen. Je moet wel geduld hebben als je iets besteld. De bediening kan wel een opfris cursus gebruiken. Ze zijn wel erg vriendelijk.
Leuk restaurant, om even gezellig koffie of iets te drinken. En je kan er heerlijk eten na een dagje fietsen of zomaar voor de gezelligheid. In dat mooie dorpje.
Even gezellig een bakkie koffie drinken An Diek na een uurtje wandelen in het Overjordaanse. Een lekkere pittige kop, waar je alleen al om het vers gebakken koekje erbij nog snel een tweede aan toevoegt. Bovendien worden de regels op het terras keurig nageleefd zonder sfeerverziekend overdrijven, wat je elders te vaak tegenkomt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid