facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé Lange Piet Lemmer

Eetcafé Lange Piet Lemmer

Info

Gezellig Eetcafe waar je zeer betaalbaar kwalitatief goed en veel kunt eten!

Geschiedenis

Kom gezellig eten en drinken in Eetcafé Lange Piet in Lemmer. Naast een lekkere lunch en diner kaart, beschikken wij ook over een uitgebreide bierkaart. Zomers kunt u fantastisch zitten op het terras aan het Lemster Dok en in de wintermaanden organiseren wij vele activiteiten.

Adres: Lange streek 2, 8531 HV Lemmer
Telefoonnummer: 0636054814
ln.teipegnal@ofni
Stad: Lemmer
Route: Lange streek 2
Postcode: 8531 HV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant lemmer, kindvriendelijk restaurant lemmer, restaurant lemmer strand, vis eten in lemmer, eten in lemmer, horeca in lemmer, lemmer restaurant aan het water, italiaans restaurant lemmer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sporthotel Iselmar Sporthotel Iselmar 2 km De bungalow is klein, maar je verblijft ere alleen s avonds. Wat me stoort is dat er ...
Iselmar Iselmar 2 km De bungalow is klein, maar je verblijft ere alleen s avonds. Wat me stoort is dat er ...
Recensies
Leuk terrasje met vriendelijk personeel. Patat is een beetje doorgebakken, maar verder was het prima te doen geen bijzonderheden of iets. Wel lekker doorwaaiend en gezellig. Prijs en kwaliteit ligt dan ook mooi gelijk. Zeker gesellig effe te zitten langs het water. Lemmer
Black angusburger en trio van vis gegeten. Vriendelijke mensen. Zelfs nadat ze door een passant werd aan'gefietst' met 2 borden eten. Netjes geholpen zelfs tijdens hun eigen lunchpauze. We komen zeker terug als we weer in de buurt zijn.
Hebben na een dagje leuk fietsen in de buurt bij dit eetcafé gegeten. We bestelden 3 maal snitsel met friet en1 maal met kibbeling .de snitsels leken wel verdroogd en de kibbeling was een stukje vis denk ik met een dikke korst deeg . De patat was zo doorgebakken het leek alle maal nergens op.Na een paar happen hielden we het voor gezien .de ober vroeg nog, smaakt het en ik zei wil je een eerlijk antwoord . Hij zei ja dus ik zei letterlijk het is verschrikkelijk zo erg heb ik het nog nooit meegemaakt geef de rekening maar ,we zijn er klaar mee. Ons zien ze nooit,, meer terug.
Het viel tegen. Alsof de ziel uit het restaurant was of zo. Doods.. Eten was fantasieloos. Mijn carpacciosalade zonder pijnboompitten en met wat rauwkost in het midden erop smaakte niet naar een Carpaccio... überhaupt weinig smaak aan. Bediening was oke maar ook zonder energie..
Het personeel liep de benen uit het lijf. Het eten was gewoon slecht. De schnitzel is fabrieksvlees zonder smaak. De kibbeling zag er niet uit en was smakeloos. We hebben slecht gegeten. Zonde van het geld, en jammer van dit leuke plekje.
Met koffie of drankje op terras bij doorgaande water. Geen nacho’s. Coronamaatregelingen: contactgegevens worden in klein notitieboekje door bediening genoteerd.
Het viel ons wat tegen. Bediening was niet onvriendelijk maar het spontane ontbrak wel. Het eten smaakte helaas ook niet alsof het met liefde was gemaakt. Verder mooi uitzicht.
Lekker gegeten, vlotte bediening en normale prijzen! Dat is vrij zeldzaam voor zo'n mooie locatie aan het water. Zeker het bezoeken waard. Wij komen hier zeker terug.
Een gezellige eetgelegenheid. Ruime indeling binnen met een heerlijk overdekt terras aan het water. We hebben er lekker gegeten.
Dit is werkelijk niet goed. Wat een smakeloze hap. Okay , de prijs is goed maar ik betaal liever iets meer voor een betere hap. De vegetarische saté was bedorven want ik ben er een nachtje van ziek geweest. De klacht van een rare bijsmaak lag aan de manier van kruiden....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid