facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé het Anker Elsloo

Eetcafé het Anker Elsloo

Info

Eetcafé,waar je koffie kunt drinken,lunchen dineren,vergaderen, feesten etc.



"Gezellig restaurant met terras, waar ambachtelijk gekookt wordt.5 dagen per week geopend voor diner en afhaal plates en snacks.Plates bestellen voor 16.00 uur, en ophalen gewenste tijd.Afhaal open tot 19.30 uur.Ook onze woonwinkel is de moeite waard is langs te gaan.U bent van harte welkom, in de gezelligste huiskamer van Elsloo."
Adres: Hoofdstraat 29, 8424 PJ Elsloo (Friesland)
Telefoonnummer: 0561421550
Stad: Elsloo
Route: Hoofdstraat 29
Postcode: 8424 PJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Bie Janssen B&B Bie Janssen 224 km Een heerlijk weekendje, mooie mensen, mooie omgeving, mooie B@B. Genoten!
Recensies
Het derde jaar dat we hier eten Eten van uitzonderlijke kwaliteit met streek producten. Leuke vriendelijke bediening in een mooie ambiance. Niet echt een menukaart, maar de kok verzint steeds nieuwe uitzonderlijke gerechten. Een aanrader als je in de buurt bent.
Heerlijk gegeten. Leuke kaart waar eigenlijk geen gerechten opstaan. Maar het verrassing menu altijd goed. Mooie gerechten met beetgaar de groenten op ge serveert.
Heerlijk eten, komen er speciaal voor uit Brabant Goede service, warme bediening en warm/gezellig ingericht. Zeker een aanrader.
Tot voor kort zou ik dit restaurant aanraden. Echter via app gereserveerd. Bevestiging terug ontvangen. En dan staan we op de afgesproken dag en tijd voor de deur, waar een bordje CLOSED hangt. Wat een teleurstelling! Zo onprofessioneel dit. Wij waren not amused! N.a.v. antwoord Het Anker : Op 22 augustus 2022 heb ik een e-mail met excuses en toezegging diner-korting ontvangen.
Kaart is origineel en biedt voor iedereen wat lekkers, de kwaliteit en de bereiding is prima. Een mooie prijs/kwaliteit verhouding. En zoals aangekondigd een gezellige huiskamer. Een aanrader om eens te gaan eten.
Verrassende gerechten, eten is met liefde voor koken klaargemaakt....prachtige details van alle soorten groenten bij het hoofdgerecht.....zeer gastvrije eigenaren ...restaurant, ook voor de lunch echt een aanrader in de omgeving....!
Wat een pareltje in Elsloo! Echt een aanrader om hier te eten. 3-gangen verrassingsmenu besteld en dat viel heel erg in de smaak. 5 Sterren zeker waard.
Heerlijk geluncht bij dit leuke restaurantje. De hardwerkende gastvrouw stond er alleen voor, maar we kwamen niets te kort. Voor de kinderen was er een speelgoedkeukentje en ander speelgoed waarmee ze zich prima konden vermaken.
Waarom kun je hier nu geen 20 sterren neer zetten. Zou meer als verdiend zijn. Het water loopt ons nog in de mond als we er aan denken zo lekker we hier gegeten hebben. We kwamen hier toevallig langs maar voor andere keer rijden we ook graag flink wat kilometeters om. Dikke Dikke pluim voor jullie
Goede bediening en heerlijk eten, verrassend goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid