facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé Edelweiss

Eetcafé Edelweiss

Info

"Edelweiss" is een Duits eetcafé in de gezellige binnenstad van IJsselstein.

Geschiedenis

https://www.instagram.com/edelweissduitseetcafe/

Adres: Utrechtsestraat 36, 3401 CW IJsselstein
Telefoonnummer: 0306338979
Stad: IJsselstein
Route: Utrechtsestraat 36
Postcode: 3401 CW


Recensies
Zijn er al een keertje geweest wat gedronken. Lekker . Besloten om vrijdagavond er te gaan eten. Duits/Oostenrijk eten trek erg goed bij me. Makkelijk te reserveren met je telefoon op de website. Eenmaal binnen leuke sfeer. Lopen 4 vrouwelijke personeel in Oktoberfest kleding leuk!! Tafel was nog niet schoon konden we even zitten in een gezellige zithoek met dierenhuiden. Voorgerecht was een huissalade erg lekker. Brood met boter . Hoofdgerecht was goed. De cordon bleu hadden we beter kwaliteit verwacht. Nagerecht was een eisliebe . Deze was onvergetelijk lekker.
Met klim vrienden uit eten wegens annulering klim avontuur... Prima en lekker gegeten met voldoende aandacht van het personeel.
Heerlijk gegeten super vriendelijk personeel en heerlijk duits eten. Tevens verschillende duitsenbieren van de tap
Personeel heel aardig, uiensoep lkkr maar de kaasfonfue viel tegen. Mini stukjes champignon, stukken courgette, snoeptomaatjes en witbrood. Hebben zelf nog wat bij besteldcurry worst echt brrr zo chemisch slap. Toetje:apfelstrudel leek uit de magnetron te komen,slapjes ,ijs en saus lkkr. Aperol Spritz en bier waren Wij hadden dit cadeau gehad maar niet voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten en leuke bediening. Alsof je even in Duitsland bent.
Vriendelijke bediening erg onervaren. Eten was erg slecht, de schnitzel zompig en te dik, hamburger was rauw van binnen. De aardappelschijfjes zeer snel koud, door te serveren op een koud bord. Patat was prima en zelfs het afrekening ging fout betaalde €20,- teveel. Eens en absoluut nooit weer.
Het voorgerecht was héérlijke. Helaas was de grillspies niet gaar en nadat het terug genomen was kreeg ik hetzelfde losse vlees iets meer aangebakken. Het was niet lekker. Gegrild vlees is vind ik bruiner. We kregen na excuus wel de Koffie gratis. Vriendelijk personeel.
Goed Duits eten voor Duitse prijzen!
Het eten is oké en de service is goed. Alleen voor mensen met autisme is dit een nachtmerrie! Alles zit heel dicht op elkaar en het is best krap dus er is keiveel geluid. Zover ik weet hebben ze helaas geen frikandellen dus dat is jammer, ze hebben wel kipnuggets gelukkig
Gezellig eetcafé, aan de kleine kant dus reserveren is aan te raden! Eten is van prima kwaliteit, voldoende vegetarische opties, maar niet hoogstaand. Wel lekkere biertjes van Duits formaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid