facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé de tuin van bleiswijk

Eetcafé  de tuin van bleiswijk

Geschiedenis

Onze tijden

Ma. t/m Do.: 11:00 - 22:00 uur
Vrij. en Zat.: 11:00 - 23:00 uur
Zondag: 11:00 - 22:00 uur
Gratis parkeren!



"Waar je heerlijk kan eten en drinken en een locatie voor feesten en partijen met catering. Een ambachtelijke en pure plek met terras aan het water!"
Adres: kruisweg 25, 2665HA Bleiswijk
Telefoonnummer: 0793606231
Stad: Bleiswijk
Route: kruisweg 25
Postcode: 2665HA



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Bleiswijk, De Tuinen Bleiswijk, Bleiswijk restaurant aan het water, Lunchen omgeving Bleiswijk, Kruisweg 25 Bleiswijk, De tuin van Bleiswijk high tea, Pannenkoe Bleiswijk, Binnentuin Bleiswijk
Recensies
Heerlijk gegeten met de familie. De gast vrouw was heel vriendelijk en ging goed om met onze zoon van 4. Hij kreeg alle vrijheid en mocht mee kijken in de keuken. Goede gerechten en heerlijke spareribs. Aan het einde mocht onze zoon een eigen ijsje maken met de kok, heel vriendelijk! Best rustig gelegen, ik kan me indenken dat het terras met goed weer vol zit met dagjes mensen en fietsers. Zou hier zo weer terug komen! Tot snel.
Vandaag de babyshower van Jolanda Arbouw gehad. Wat ons wijs gezellig. Weer 1 voor in de boeken met super gezellige mensen. En brasserie Bar-Brasserie De tuin van Bleiswijk Wat hebben jullie het onwijs gedaan. Echt waanzinnig het eten de service de bediening echt een 10 jullie hebben het voor ons een complete top de dag gemaakt dankjewel. Arnold Patrick Simonis en het team.
Mooie locatie. Veel parkeerplaatsen voor de auto, maar ook voor de fiets. Geweldig mooie tuin. Je kunt rustig zitten en genieten van het rustgevende uitzicht. Het eten is met liefde klaargemaakt, dat proef je! De kruiden worden vers geplukt uit de tuin. En wat een super aardige mensen!
Zojuist in de polder ontdekt De Tuin van Bleiswijk. Koken Is Een Feest En Eten Is Genieten. Onder het toeziend oog van Elvis Presley, Marilyn Monroe en Humphrey Bogarde levensgroot wordt er voor jóú gekookt en kun jíj́ genieten. De gastvrijheid komt je tegemoet in een jaren 60 omgeving met veel fraaie originele Tiffany kunstwerken. In navolging van die bekende bandenfabrikant: een om-reis meer dan waard en dat kan dan ook nog in alle jaargetijden. Open woensdag t/m zondag.
Heerlijk gegeten met de familie. Ongedwongen sfeer , vriendelijke mensen. En heerlijk eten
Heerlijk gegeten, goede bediening, vriendelijk geprijsd. In een supergezellig setting en huiselijke sfeer. Kok loopt nog langs de tafels om te vragen of alles naar wens is. Niet omdat de obers het niet doen, maar omdat hij in die extra service geloofd. Lang niet ergens gegeten waar ik me zo welkom voelde. Veel uit eigen tuin en omgeving. We komen hier zeker nog eens terug. Bedankt voor een hele fijne avond.
Wij hebben genoten van een heerlijke lunch! Super verse producten! Arnold was een geweldige gastheer. Het ijs als nagerecht was super. We komen binnenkort terug voor het avondmenue!!
Een uitstekende locatie. Goede bediening en fijne verzorging tijdens de presentatie van mijn "roman" zondag 24 april 2022. Een zonnig terras en heerlijke hapjes.
Heerlijk gegeten, alles was zeer goed van smaak en was nagenoeg perfect bereid. Het is een sfeervol ingericht restaurant, en het personeel is echt super vriendelijk. We komen zeker nog eens terug.Eten: 4/5
Gisteren voor de eerste keer in de tuin van Bleiswijk geweest. Wat een culinaire sensatie was dat,voortreffelijk. Met 4 personen shared dining genomen,en het was veel en met liefde bereid en heerlijk. Daarna zei de eigenaar of we ook shared dessert wilden. Ook dit is een aanrader,met huisgemaakte appeltaart met slagroom en boerenjongens,kletskop en 2 bolletjes ijs. Wij komen hier zeker nog eens terug,bij deze supervriendelijke mensen. Vegetarische menuopties: Waren aanwezig,maar geen gebruik van gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid