facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé de Remise

Eetcafé de Remise

Info

De Remise biedt u een sfeervolle plek om gezellig een drankje te nuttigen of om te genieten van een van de vele gerechten.



"Welkom bij De RemiseVoel je thuis bij ons in de Remise. Verzamelde vintage spullen allemaal met hun eigen verhaal... Net als ieder ander die bij ons over de vloer komt. De Remise is een aangename plek op ieder moment van de dag. Of het nu is voor een kop koffie, een lunch, een glas wijn met een borrelhapje of voor een diner. Wij zijn geopend van donderdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in De Remise."
Adres: Hoflaan 2, 3956EE Leersum
Stad: Leersum
Route: Hoflaan 2
Postcode: 3956EE



op zoek naar gerelateerd: Remise Leersum Openingstijden, Eetcafé de Remise menu, Eetcafé de Remise partij, Remise leersum menu, Eetcafe De Remise, Wittem, De Remise Drunen, Restaurant Leersum, Lorijn Leersum
Recensies
Heerlijk gegeten, enthousiaste bediening, wijn was top, zeker moeite waard om hier te eten. Op de foto de aan te raden cote du boeuf.Eten: 5/5
Heerlijke vega salade met gegrilde groente. Lekker op terras genoten van de eerste zomerse dag. Perfecte halte voor als de reis belangrijker is dan het doel. Vegetarische menuopties: Vega salade met gegrilde groenten, geitenkaas en honing.
Zaterdag ochtend iets voor openingstijd van 10.30 hier thee met appeltaart gehad. Ruim, klassiek ingericht eet café. Vriendelijk personeel, snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding. Ruim terras voor in de zomer.
Ik denk dat dit de allergezelligste plek is om met je vrienden of familie te eten in de wijde omtrek. Eten super lekker. Bediening vlot, behulpzaam en vriendelijk. Prijs/kwaliteit niet te evenaren.Eten: 5/5
De menukaart zeer matig en als je dan al 3 gerechten niet op voorraad hebt om dat je met vakantie gaat. We hebben ander half uur op ons hoofd gerecht gehad wat allemaal rechtstreeks bij de Hanos vandaan komt tja. Verder is het er erg koud, wij kwamen verkleumd thuis. Hier nooit meer.
Voor we onze fietstocht begonnen voor een rondje langs de Nederrijn vanaf Elst, zijn we hier op het terras neergestreken voor de lunch. En dat is ons goed bevallen. Lekker gegeten; vlotte en vriendelijke bediening. Op de terugweg zijn we hier opnieuw beland voor het diner. Ook daarvan hebben we genoten. Het enige nadeel is, als je op het terras zit, er flink veel verkeerslawaai is.
Een wandeling door de kaart, verrassingsmenu! Perfect! Smaakvol,lekkere gerechten goede wijn arrangement. Zie je niet vaak toppers, goede en adequate bediening!
Een zeer sfeervolle zaak. Goede lunch. Zeer correcte bediening.Eten: 5/5
Leuk dat er weer eens iets is in Leersum. Het eten was prijs kwaliteit aan de dure kant, ook gezien de hoeveelheid van de porties. De smaak was wel echt heel goed. Ook de service was vriendelijk. De nadelen waren vooral de tijd tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht en de muziek. De muziek sprong tussen genres als een sprinkhaan waardoor de sfeer erg wisselend was. Verder prima avond gehad en ik verwacht er wel vaker naar toe te gaan.
Erg gezellig, lekker eten en aardige bediening. De jackfruit kapsalon met zoete aardappel friet is origineel en een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid