facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé De Lekdijk

Eetcafé De Lekdijk

Info

Gezelligheid is bij ons troef en iedereen voelt zich direct thuis. Je kunt een drankje doen aan de bar, lekker smakelijk en gezellig lunchen, dineren of een feestelijk avondje uit.



"Gezellig eetcafé op een schitterende locatie. Aan de Lekdijk op Camping Everstein te Hagestein."
Adres: Lekdijk 34, 4124 KC Hagestein
Telefoonnummer: +31347345434
Stad: Hagestein
Route: Lekdijk 34
Postcode: 4124 KC



op zoek naar gerelateerd: Eetcafé Gail's menu, Eetcafé Gail's foto's, Restaurant aan de Lek, Culemborg restaurant aan het water, Restaurant Culemborg station, Werk aan het Spoel restaurant, Camping Everstein, Recreatieplas Everstein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bij die 2 Bij die 2 52 meter In onze sfeervolle horeca kunt u prima een hapje eten of heerlijk relaxen op het terr...
Eetcafe Bij die 2 Eetcafe Bij die 2 55 meter Ouderwetse gezellig bruin café met een rustig gelegen terras aan de achterzijde.
Recensies
We hebben vandaag een fietstocht gemaakt vanaf Arkel en snakten na zo’n 25 km naar koffie en een lunch. Dit eetcafé ligt een beetje in de luwte, vlakbij een recreatieplas en camping. De cappuccino smaakte prima. Lekker melkschuim. De uitsmijter was ook goed net zoals het broodje gezond. Het broodje was vers gebakken. Voor een extra boterham voor de uitsmijter werd wel €0,70 gerekend. Dat vind ik wel een beetje jammer.
Wij hebben Gail's gereserveerd voor een besloten feest. Wat een mooie locatie en een mooie omgeving. Er is een grote parkeerplaats aanwezig en een flink terras. Schone toiletten aanwezig en rolstoelvriendelijke ingang. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam, denkt graag met je mee. De keuken en bar zijn zeer schoon, extra pluspunt. Wij hebben de spareribs geproefd... En ook die zorgt voor een extra ster bij de beoordeling: Heerlijke spareribs! Wij komen hier zeker terug voor nog meer goed eten en gezelligheid. Deze review wordt later uitgebreid met meer foto's.
Gezellig restaurant met goede service. Niks was te veel gevraagd en bij alles denken ze mee. Volgende keer zeker weer een goede optie als locatie voor feestje
Vriendelijke en vlotte bediening. Vers en smakelijk broodje gezond gegeten.
Lekker gegeten op een mooie plek! Alles zag er netjes en verzorgd uit en de bediening was erg vriendelijk. Daarna hebben de kinderen nog gezwommen in het meertje bij het restaurant. Kom zeker terug!
Keurig nette en professionele plek om een drankje te drinken of een zaal te huren. Bediening is perfect, heerlijk eten en drinken en het ziet er fantastisch uit! Zeker een aanrader en we komen hier zeker terug!!
Vriendelijk personeel, de menu kaart is variëren en het eten smaakt heerlijk. Mooi gelegen aan een plas voor uren zon en zwem plezier.
Je kunt hier erg lekker eten of borrelen, er is volop parkeergelegenheid. Een uitstekende keuze voor wie een locatie zoekt voor feesten en partijen
Mooie omgeving om een stukje te rijden met de motor of auto en hier te stoppen voor een lekker drankje en een hapje.
Top locatie, goed lekker eten, leuke mensen en niet duur! Prima plek om te pauzeren bij een fietstocht! Ik kom er zeker nog is terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid