facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé de Gezelligeit

Info

Ons café ligt in een mooi straatje in hartje Hellendoorn, waar je even een pitstop maakt, bij vrienden aanschuift, lang blijft hangen en steeds weer terugkomt. Overdag zijn wij een lunchcafé waar mensen met een arbeidsbeperking u graag bedienen.

Geschiedenis

's Avonds is het een café en (na de verbouwing) wordt er overdag lunch geserveerd door de deelnemers van de Zorgboerderij ''De Lachende Geit'.

Adres: Bibenstraat 40, 7447 CL Hellendoorn
Telefoonnummer: 0548549468
Stad: Hellendoorn
Route: Bibenstraat 40
Postcode: 7447 CL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 01:00
Woensdag: 10:00 - 01:00
Donderdag: 10:00 - 01:00
Vrijdag: 10:00 - 02:00
Zaterdag: 15:00 - 02:00
Zondag: 10:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: café de gezelligeit bibenstraat hellendoorn, cafe hellendoorn, cafe de barbier hellendoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe biljart en dart De Barbier Cafe biljart en dart De Barbier 114 meter Beste kroeg in gemeente hellendoorn, personeel is super vriendelijk en de mensen ook....
Cafe de Barbier Cafe de Barbier 119 meter Some times youre wil go were everyone you know, toch. Gezellig gezellig
Marle (Hellendoorn) Marle (Hellendoorn) 4 km Marle is een buurtschap in de gemeente Hellendoorn, midden in de Nederlandse provinci...
Bistro restaurant De Jonge Zwaan Bistro restaurant De Jonge Zwaan 5 km We hadden via Vakantieveiling deelgenomen aan een High Tea. Vooraf kreeg je een soepj...
Recensies
Heerlijke borrelplank gegeten, top kwaliteit en meer dan genoeg voor 2 personen. Goede, vriendelijke en snelle bediening. Aanrader!
Zeer goed en relaxed eetcafé, heerlijk gegeten veel. De zelf gemaakte hamburger is een aanrader, maar ook de maaltijdsalades en vooral de zelfgemaakte appeltaart zijn super. Kortom een super adres voor koffie, lunch en diner!!
Niet aan te bevelen deze stink tent!! Hier krijg je brood met schimmel en droge nacho’s en slechte bediening die kroketten laten vallen!! Gelijk ontslaan die hap foxwild word ik hiervan, Catastrofe!!
Heel lekker geluncht, een hele lekkere lunchplank. Maar, het gebak voor bij een bakje koffie zag er ook heel lekker uit!!
Leuke plaats, gezellige mensen. We hebben er een prima hapje en drankje gehad
Prima, goede bediening, niet duur
Goed eten voor goede prijs.
Een gezellig eetcafé waar mensen met een beperking werken. Het eten is prima, en goed geprijsd.
Heerlijk lunchplekje en lieve, vrolijke bediening. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid