facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetcafé Alanya

Eetcafé Alanya

Geschiedenis

Eetcafé Alanya is een begrip in Soest en omstreken sinds 2002. Gevestigd aan de Soesterbergsestraat 20 te Soest staat ons vriendelijke personeel klaar om u van dienst te zijn. Bezorgen en afhaal is mogelijk!
Bestel en betaal nu online via Thuisbezorgd.nl

Adres: Soesterbergsestraat 20, 3768 EJ Soest-Zuid, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 035 60 27 225
Stad: Soest-Zuid
Route: Soesterbergsestraat 20
Postcode: 3768 EJ


Recensies
Twee Kapsalon gehaald. Moesten lang wachten ondanks dat er verder niemand in de zaak was. Vlees was kalkoen, kan ermee door. Maar er was heel veel paprika vermengd met de patat. Gevolg: een natte bak met eten. Ik heb nog nooit zo'n slechte kapsalon gegeten. Vriendelijke bediening, daar dus een ster voor.
Alweer heerlijk gegeten. Zo'n pizza Margherita gaat er altijd wel in. Helaas naar mijn 'vaak niet oplettende ogen' zag ik dat de prijs wel omhoog is gegaan. Maarja, iedereen heeft het zwaar in deze dagen.
Bestelling geplaatst via de website, 3 uur gewacht en 20 keer gebeld, rijden er maar langs, winkel gesloten...
Laats een bestelling gedaan waarbij een kapsalon miste, opgebeld en heel lief de volgende keer een gratis kapsalon beloofd gekregen op mijn adres. Toen ik een maand later opnieuw belde voor de kapsalon werd er gezegd dat er niets genoteerd stond op mijn adres. Twee keer dus zonder eten gezeten.
Eerst bijna wekelijks hier besteld niks aan de hand de laatste tijd kan je beter vragen wat er goed is vrijdag besteld vlees met friet friet was slappe hap vlees was koud en ook niet gaar ze waren iets vergeten dat is netjes nageleverd gelijk eten mee terug gegeven bel je op word je als leugenaar neergezet want dat het eten koud was dat kon niet geld terug gevraagt daar dedsn ze niet aan GELIJK LAATSTE KEER DAT IK HIER BESTELD HEB!!
Een hele aardige eigenaar. Uitstekend lekker eten maakt niet uit wat je kiest allemaal even lekker en veel zeker niet duur. En uiterst vriendelijke personeel . Ik zal ook me vriendenkring op de hoogte houden eten was snel en het shoarma vlees lekker mals en zacht en warm echt om je vingers bij op te eten Echt een geweldig eetcafé, in een woord : MOLTO BENE BELLISIMO
Mannen.. Bedankt voor de lekkere spareribs! Wij wisten niet dat alanya ook spareribs en pasta’s verkocht. Mijn dochter vond de Pasta Pollo enorm lekker! We zijn blij dat er nog een tent Soest is waar we lekker kunnen eten. Tot snel!
ik wou met de bezorger praten want mijn eten kwam iets later dan ik had verwacht. toen ik de deur open deed zag ik een bezweten man met een erkede gezichtsuitdrukking. Hij gaf me mijn eten en zei sorry we hebben het best druk nu. Eet smakkelijk. Ik erkende het hele situatie op die moment. Dat is uren lang hard werken en je geeft het ook 100% . Ik wil u bedanken voor u service, het eten was heerlijk.
Goede broodjes, sausjes top, vriendelijk welkom, vriendelijke bediening, gezellig gezeten. vandaag weer heerlijk gegeten bij Alanya. Toppers zeker eens gaan eten of afhalen.
Voorheen altijd heerlijk gegeten bij Alanya vorige eigenaar. Nu wegens problemen met de gemeente alleen mogelijk af te halen. Dit dus gedaan met volle verwachting van een goed stuk eten... SPIJT SPIJT. Bestelling van 37 euro. Nieuwe eigenaar, onhygiënisch, bestelling op laten halen. O.a. een GROTE shoarma besteld, met een extra pittabroodje, waarvoor ik een echt klein bakje kreeg die niet eens vol zat...volgens de eigenaar, die ik gebeld had, was dit echt een GROTE shoarma. 11 euro...Dat verkocht ie al 15 jaar zo zei hij. Geen excuses dat er wat mis was gegaan. Vlees was niet te herkennen als shoarma, ook niet als kebab. Droge meuk, wat het ook was. 4 patat erbij die veel te hard gebakken was en bedolven onder de kruiden. De prullenbak wilde het bijna ook niet aanplakken. Heel erg jammer. Alanya was een toptent waar we geregeld kwamen om lekker te eten. Das war einmal....NOOIT GEEN BESTELLING MEER DAAR.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid