facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eetbar Mikmak

Eetbar Mikmak

Info

We mikken op die fijne smaken uit diverse straten van de wereld. Uit verre landen opgevangen, thuis gebracht voor iedereen. Hier is ver weg dichtbij.



"Een gezellig restaurant waar je ook terecht kunt voor een lekkere koffie of borrel."
Adres: Kelfkensbos 45, 6511 TB Nijmegen
Telefoonnummer: 024 329 4089
ln.kamkimrabtee@ofni
Stad: Nijmegen
Route: Kelfkensbos 45
Postcode: 6511 TB


Recensies
Een leuk restaurant om 1,5 à 2 uur te zitten. De shared dining porties zijn groot genoeg en na een voorgerechtje + 3 gerechtjes om te delen, zit je met 2 personen vol. Smaken zijn prima tot goed. Al met al een prima prijs-kwaliteitverhouding. Bediening is niet altijd even scherp, maar wel vriendelijk. Door de akoestiek is er wel veel geluid, dus daar moet je rekening mee houden als je er niet goed tegen kan. Het stoort echter niet.
Een aardig restaurant met vriendelijke bediening. Heel lekker gegeten, wel redelijk aan de prijs. Helaas was het toilet super vies, de grond bezaaid met afval, geen schone wc en een wc-bril die ervan af lag. Aangezien ik gehandicapt ben en zou moeten kunnen zitten , was dit heel onprettig en ook moest ik met een trap naar de toiletten toe, wat bijna niet te doen was voor mij. Dit is helaas een reden om niet terug te komen. Rolstoeltoegankelijkheid: Met een rolstoel kun je hier niet naar het toilet, dit is te bereiken met een trap
Gezellig gezeten op de binnenplaats van eetbar MikMak. Vriendelijke bediening, goede service en heerlijk eten. Concept van shared dining is leuk, omdat je zo verschillende gerechtjes kan proberen. Wij hadden vooraf de dumplings, de springrolls en wat brood. Springrolls waren duidelijk onze favoriet van deze ronde! Volgende ronde hadden we de risotto, bloemkool en crispy chicken. Risotto en bloemkool heel smaakvol, crispy chicken was prima, maar wat ‘saaier’. Afgesloten met de cheesecake, ook die was heel erg lekker, maar alledrie onze portie niet opgekregen vanwege het formaat. Hadden we beter ook kunnen delen, net als de rest van de gerechtjes. Inclusief drinken waren we ongeveer 35 euro per persoon kwijt, dus heel goed te doen! Wij vinden het een aanrader.
Erg leuke ervaring gehad! Vooral het concept shared dining is erg leuk, hierbij krijg je een eigen voorgerecht, samen 3 verschillende hoofdgerechtjes met frietjes en salade en weer allemaal een eigen toetje. Waarbij je keuze hebt uit 3. Er is keuze uit vlees, vis en vegetarisch. Wij kozen het vegetarische menu en dat was heerlijk! Leuke smaakcombinaties en er is zorg besteed aan de opdiening. Zeker een aanrader. Wij betaalden 30€ pp.
Niet alle vegetariërs/veganisten zijn hetzelfde qua wensen natuurlijk, maar ik eet zelf geen vissaus. Goed om te weten voor de vegetariërs onder ons: alles wordt hier in vissaus gebakken/gemarineerd ook de vega gerechten.
Leuk concept waarbij je meerdere gerechten kan uitproberen. De kwaliteit van de gerechten verschillen wel wat. Zo waren de Spaanse peper en de spring roll matig maar was bijvoorbeeld de bavette geweldig lekker! Het menu heeft vlees vis en vega gerechten, voor ieder wat wils dus. Het grootste minpunt wat we hadden was dat het droogboeket wat bij ons op tafel stond beschimmeld was. Dat eet toch niet lekker als dat naast je op tafel staat.
Gister met werk hier gegeten. Uitstekende communicatie via instagram. Op het laatste moment was onze groep kleiner dan verwacht. En ook sloot een deel later aan. Mikmak is hierin heel flexibel gebleken. Prettige ervaring met heerlijk eten. Voor ieder is er iets en doordat er verse producten gebruikt worden is het ook mogelijk om met ieders wensen rekening te houden. Wij hebben genoten.
Heel leuk en gezellig restaurant. Het is er vooral leuk om er te share dining, maar je kan er ook a la carte eten. Heb een gezellige avond gehad. Zeer vriendelijk personeel. Heel lekker eten
Onlangs een zeer slechte ervaring gehad in deze tent met een chefkok. Er zat een zwarte baard?haar in het eten dus dit gaf ik netjes aan bij een jongeman klein 1.68m ongeveer, bol gezicht, spaans uiterlijk en accent, maar hij lachtte en zei dat ik het maar door moet slikken. Echt ronduit onbeschoft en denigrerend. Ik mag hopen dat het maar een baardhaar was
Wat een superrestaurant, wat een superplek. Heerlijk en vooral verrassend gegeten. Je komt al meteen binnen in een gezellige en warme sfeer. Ook ideaal voor een avond met spelletjes en drankjes. Wij kozen voor het verrassingsmenu en we werden niet teleurgesteld. Brood, 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten om te delen en een dessert. Je merkt dat de smaken met liefde op elkaar worden afgesteld en we kregen allemaal gerechtjes die ik zelf niet zou hebben besteld, maar die ik de volgende keer zeker zou bestellen! Wat een genot. Explosieve smaken, heerlijke wijnen en vriendelijke personeel. Echt een aanwinst voor Nijmegen. Tot de volgende keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid