facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eet!verleden

Eet!verleden

Info

Historisch Kookatelier

Geschiedenis

Historisch kookatelier eet!verleden ontwikkelt producten en organiseert bijzondere kookworkshops, proeverijen en projecten rondom de geschiedenis van eten en drinken. Onze gerechten, producten en activiteiten vertellen op subtiele wijze een historisch verhaal en zijn geïnspireerd op historische bronnen, zoals manuscripten, fresco’s en mozaïeken uit Europa en de Arabische wereld. Wij vinden het belangrijk om dat op een sfeervolle, speelse én eigentijdse manier te doen. Oftewel: eet!verleden brengt culinaire geschiedenis anno nu.



"eet!verleden laat je kennis maken met de geschiedenis van eten en drinken. Wij organiseren unieke historische kookreizen, kookcursussen en lezingen en publiceren eigentijdse historische kookboeken en inspirerende online historische kookcursussen."
Adres: Franseplaats 1, 6511 VS Nijmegen
Telefoonnummer: 06-23634392
Stad: Nijmegen
Route: Franseplaats 1
Postcode: 6511 VS



op zoek naar gerelateerd: Oude recepten, Koken in Nijmegen, Kookworkshop Nijmegen, Kookworkshop Nijmegen 4 personen, Historische kookboeken, Italiaanse kookworkshop Nijmegen, Kookworkshop Groesbeek, Workshop koken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nijmeegse Bier Feesten Nijmeegse Bier Feesten 551 meter 3 dagen bierfeesten, muntprijs 3,50, wij nemen ook weer munten terug. Een glas kost 5...
Onwijs Lekker IJs Onwijs Lekker IJs 1 km Prachtige plek om een ijsje te eten..
Sundara Sundara 2 km Enorme keuze aan biologische wijnen, ik heb enkele heerlijke wijnen besteld. Op de we...
De Oesterman De Oesterman 4 km Oesters & Bubbels, laat u mooie creuse oesters van de zuidkust van Finistère in Breta...
Robbert de echte bakker Robbert de echte bakker 4 km Personeel ochtend nog niet wakker stagere , best duur ivm. Andere bakkers.
Marokkaanse koekjes en gerechten Marokkaanse koekjes en gerechten 6 km De wereldberoemde Marokkaanse keuken staat bekend om haar heerlijke geuren, kleuren e...
Recensies
De moeite waard. Gezellig samen bijzonder koken en eten.
Op 21 februari heb ik met vrienden genoten van het Arabisch Diner van Eet!verleden. Het was een aanrader. De lokatie van Eet!verleden, midden in Nijmegen, in de charmante Commanderie van St. Jan is perfect, het eten was heerlijk en het gezelschap aangenaam. We hebben genoten van authentieke en smakelijke hapjes tuinbonen met nootjes, olijven in thijm en andere kruiden, gesuikerde dadels met amandel en geluisterd naar de interessante historie van de Arabische keuken. Zeker een bezoekje waard!
Samen met mijn collega's een hele leuke kookworkshop en een fijne avond gehad bij Manon op de gezellige zolder van de Commanderie. Goede uitleg van gerechten uit het verleden, fijne recepten, prima voorbereiding en tot mijn eigen verbazing lukte het ons om met zijn allen onder de bezielende begeleiding van Manon een uitstekend diner te maken. En the-proof-of-the-pudding: het smaakte verukkelijk!
Leuke webshop, helaas niet alle kruiden uit de geschiedenis te kopen. En nog erg ruim ingedeeld qua tijdsvak. Soms wisselt het assortiment. Verder wel leuke broodmixen te koop.
Hele leuke avond gehad! Heel gemoedelijke sfeer, lekker gegeten en ook nog wat opgestoken over geschiedenis
Weer een super leuke en leerzame avond gehad. Echt de plek om te leren over de geschiedenis van eten!
Leuk , Lekker en Leerzaam, we hebben genoten Manon, bedankt. Een echte aanrader.
Prachtige locatie en goed geslaagd voor onze kerstpakketten.
Bijzondere plek in Nijmegen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid