facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eet- en pannenkoekboerderij Steenwijk

Info

Het familierestaurant is oud Hollands ingericht met een moderne inslag, er is ruime parkeergelegenheid, een speeltuin en een zonnig terras.

Geschiedenis

Een gezellig restaurant met heerlijk pannenkoeken en een mooie a la carte



"Pannenkoekboerderij Steenwijk is een gezellig familierestaurant gerund door de Familie Dijkema. Het restaurant is oud Hollands ingericht met een moderne inslag, er is ruime parkeergelegenheid, een speeltuin en een zonnig terras.Op de menukaart staan naast heerlijke ambachtelijke pannenkoeken met diverse soorten beleg zoals kaas, ham, spek en verse appel ook ‘specials’ met bijvoorbeeld saté, kipfilet of shoarma. Ook vindt u bij ons een mooie keuze uit diverse soorten à la carte zoals boerenschnitzel, spareribs of kabeljauw.Wij richten ons op kwaliteit en klantvriendelijkheid voor onze volwassen gasten, maar ook voor de allerkleinsten. De tafels hebben een ruime opstelling zodat kinderwagens, buggy’s of rolstoelen geen probleem zijn."
Adres: Meppelerweg 89, 8331 CV Steenwijk
Telefoonnummer: 0521-857330
Stad: Steenwijk
Route: Meppelerweg 89
Postcode: 8331 CV



op zoek naar gerelateerd: Reviews pannenkoekenhuis Steenwijk, Pannenkoekenrestaurant Havelte, Uit eten Steenwijk, Pannenkoeken Drachten, Zaal huren Steenwijk, Pannenkoekenhuis Meppel, Pannenkoekenhuis Blokzijl, Pannenkoeken Diever
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 2 km Geen idee hoe het eten is. Alleen wat te drinken gehaald. Ook fijn dat je daar naar h...
Recensies
Vriendelijke bediening....gemoedelijke sfeer ...bijzonder lekkere boerenpannekoek rijk gevuld ....ook pluspunt streekbiertjes te verkrijgen...muziek op het toiletEten: 5/5
Slechte ervaring. We kwamen om 17 uur binnen met twee kleine kinderen. Van twee tafels die later binnen kwamen werd eerst de bestelling opgenomen. Uiteindelijk maar zelf naar de bar gelopen om te bestellen. Duurde uiteindelijk ruim een uur voordat we het eten hadden. Restaurant was maar voor de helft vol. Gelukkig konden we wel een tosti bestellen, ook al was de lunchkaart niet beschikbaar. Pannenkoeken waren erg dik. Die van mij was niet gaar in het midden en dus terug gestuurd. Maar excuses konden er niet vanaf. Ik kreeg een nieuwe, die was ook niet gaar. Was al veel te laat voor de kinderen, dus alleen de gare rand opgegeten. Bovendien zat ik alleen te eten, want de rest was al klaar. We kwamen van het theehuis hunebed. Hadden daar beter kunnen blijven. Bij een pannenkoeken restaurant verwacht je dat ze pannenkoeken kunnen bakken. Maar helaas.
Spontaan zin in een pannenkoek en dit was het enige pannenkoekenrestaurant in de omgeving wat open was. Er waren 2 klanten, die net vertrokken toen wij binnen kwamen. Vaak is zo’n stil restaurant geen aanrader. Dit wel!! We werden heel vriendelijk ontvangen en ik kreeg een heerlijk lokaal biertje. We vroegen om een pannenkoek die niet op de kaart stond en deze werd met plezier voor ons gemaakt en vlot opgediend. Hij was verrukkelijk!! De sfeer is er geweldig en alles is keurig schoon, inclusief het toilet. De eigenaar kwam nog ven een gezellig praatje maken om meer over het restaurant te vertellen. Wij komen hier zeker terug!
De pannenkoeken waren erg lekker. Ook het ijs na was heerlijk
Had niet gereserveerd maar er werd meegedacht en we konden er toch eten. Misschien moeten we nog verplaatsen, was uiteindelijk niet eens nodig. Eten was ronduit goed! Vooral met kinderen wordt er goed rekening gehouden, inclusief een kinderspeelhoek. Eenvoudig maar lekker en gezellig!
Boeren uitsmijter gegeten, zoals je hem mag verwachten. Goed gevuld en voldoende voor de lunch en heel belangrijk ook betaalbaar.
Eten is heerlijk. Hele leuke vriendelijke eigenaren. Zeker een aanrader om eens heen te gaan.Eten: 5/5
Super heerlijk gegeten met kinderen en kleinkinderen! Er was voor elk wat wils en voor de kinderen werd ook ruime aandacht aan geschonken. Ze mochten zelfs een leuke knuffel uitzoeken! Echt een aanrader voor jong en oud !!!!Eten: 5/5
Super!!!! Heerlijk!! Top kok en vriendelijk personeel.
Heerlijke pannenkoeken en leuke/aardige bediening. Als we weer in de buurt zijn gaan we zeer zeker weer langs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid