facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eet café T wapen van Herkingen

Info

www.hetwapenvanherkingen.nl

Adres: Kaaidijk 17, 3249 AJ Herkingen
Telefoonnummer: 0187845987
Stad: Herkingen
Route: Kaaidijk 17
Postcode: 3249 AJ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Herkingen haven, Bolbaken, Herkingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Partycentrum Herkingen Restaurant Partycentrum Herkingen 354 meter Partycentrum Herkingen, gelegen te Herkingen, is vanaf heden weer geopend! Gezellig e...
Recensies
Er was mij verteld dat ze daar lekkere spare ribs hadden. En dat Klopt! Lekkere malse spare ribs en een behoorlijke grote portie.Eten: 4/5
Laatst ging ik met een vriendin iets te eten halen. Gelijk als je binnenstapt word je geraakt door een slechte geur. Erg duur en onverzorgd cafe. De snacks zagen er oud en slap uit. Bijna alles waar je om vraagt is op. Kroket? Op. Ijsje? Op. Milkshake? Op. Smoothie? Op.En ga zo maar door. Overal was het ook heel onopgeruimd en slordig. En ik ben zeker aan de geur van het platteland gewend dus de afschrikkende geur komt daar niet vandaan. Ik raad eerder die pizzaria ernaast aan, daar kan je nog betere frituur halen!!!!
Snackbar: Producten die op bordjes staan hebben ze niet!? "Nee dat is oud" Kom morgen 20 minuten eerder en vernieuw het... Mag ik een kipburger? "Is er niet meer" Crizly? "Is op" Veel rommel, overal ligt iets, ziet er niet verzorgd uit. Vloer kapot en vies. Koeling waar snacks liggenpaar frikadellen, kroketten en kaassouflees niet afgedekt oud en versleten. Er zat geen vorkje bij de frikandel speciaal. Deze was slap en niet open gesneden, dat doen ze zodat de saus dan op de frikandel blijft zitten... Kaassouflee slap. Friet oke. Toe aan een opfrisbeurt.
Onfatsoenlijk, onbeleefd en asociaal gedrag van het personeel. De snackbar zelf is van top tot teen aan vervanging toe en zeker niet fris. Aan te raden ergens anders te kijken voor wat eten.
Cheeseburger besteld, maar gewone gekregen. Die was ook nog eens droog. Verder erg zuinig met saus op zowel burger als friet. Friet wel redelijk smakelijk. Personeel is niet bepaald heel klantvriendelijk.
Leuk en sfeervol achterterras waar het goed toeven is. Satémenu is aan te bevelen!
Onvriendelijk personeel, duur eten, vergeet dingen we hadden drinken besteld en kregen het niet, we kregen geen vorkjes en toen ik erom vroeg was ze heel onvriendelijk, het café stinkt en ziet er niet goed uit. Als je daar wil eten 1,50 euro per bord exstra.
veel te lang moeten wachten op ons gerecht, kregen als opmerking " we halen het niet uit de muur" toen wij afrekenen en naar buiten gingen kregen we als opmerking van de patron " wat een volkje"
Lekker wat gedronken aan de bar en beetje bijgekletst
Het is een eet café, en er zit een snackbar aan vast. Het eten is perfect en erg vers. De klantvriendelijkheid is super, erg gezellige sfeer met een buitenterras. In het weekend is er vaak live muziek. Ik woon in dit gezellige toeristen dorp.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid